Hnisajuci palec na nohe

duci

propolis na palec[dnu] rieste ako hlavny zakrok/neslana dieta/doporucujem stary orientalny recept-varena ryza ,nic ine.ryzu namocte[dlho zrnnu]cez nov v dostatocnom mnozstve vody [18h].doplnte alebo zlejte na 1 prst vody.varte-klokocom 5min.potom najslabsim horahom na plyn.sporaku do urvarenia asi 2o-25 min.rozdelte na 4 casti, na cly den.nic ine ,pit mineralku zasaditu.pred varenim ryzu posolte 4-5 zr.soli.uz o par hodin pocitite ulavu.ziadny chirurgicky zakrok!prilozte zelatinovy oblkad VIA CELL [novinka]dna je potvora,no vidite kolko soli tam davaju este vacsie potvory/kuchari...

duci

propolis na palec[dnu] rieste ako hlavny zakrok/neslana dieta/doporucujem stary orientalny recept-varena ryza ,nic ine.ryzu namocte[dlho zrnnu]cez nov v dostatocnom mnozstve vody [18h].doplnte alebo zlejte na 1 prst vody.varte-klokocom 5min.potom najslabsim horahom na plyn.sporaku do urvarenia asi 2o-25 min.rozdelte na 4 casti, na cly den.nic ine ,pit mineralku zasaditu.pred varenim ryzu posolte 4-5 zr.soli.uz o par hodin pocitite ulavu.ziadny chirurgicky zakrok!prilozte zelatinovy oblkad VIA CELL [novinka]dna je potvora,no vidite kolko soli tam davaju este vacsie potvory/kuchari...

DFVBGBHNJMK

ja mam to iste akurat si to mocim v repikovom caji a bol som s tym u doktora a pomohlo zatial ale mal som to uz aj na druhom palci na nohe takze odporucam lekara fakt nebojte sa ludia:D

littleCube

ja som mala palec na nohe 3 mesiace opuchnuty, stale som chodila v botaskach a este mi nan poskakali ludia, tak sa mi zapalil a zacal hnisat...
ale bala som sa velmi, dalo sa to vydrzat, len potom mi z toho opuchu zacal aj zarastat, takze mi to vystrihli, ale hnis pod nechtom zostal.
skusala som cibulu s medom a slaninou, repik, aloe masticky a vsetko mozne, ale hnis pod nechtom sa mi len dalej zbieral.
dnes mi ho strhli....cakam, co sa bude diat...

RNG

Moncika, do aromalampy by som to nedaval. Ked chces dezinfikovat byt, urob si roztok tak asi 5-10 kvapiek do malej flasky(1-2 ozs=,atomizery, dostanes ich v mojich obchodoch) a striekaj ich do vzduchu po vsetkych izbach.
Teplom sa GSE nici.

moncika

RNG,mojmu priatelovi to zabralo,k tomu si este pravidelne zacal mocit nohy v teplej vode s GSE.+taktiez pomaha propolisova tinktura
vdaka tebe som sa dozvedela o GSE,je to super vec navsetko-inak davam to aj do aromalampy+do prania par kvapiek+ked upratujem a dezinfikujem.niekde som o tom citala ze to ma rozne vyuzitie

ôukasovic

moj probleem je ze na pravej nohe na palci mi necht zaraastol pod kozu a nevem co s tyym okolo celeeho nechtu to maam zapaalenee a daavam si na to ichtiolovu mast prosiim poradte mi niekto (k doktorovi nejdem) piiste na email lukas.cepi@gmail.com DAKUJEM

honey

na pravej ruke mi zacal hnisat prstenik a palec. poradili mi aby som si na to dala laliove listy v liehu a zacalo to pomahat.

jozo1606

Ahojte mam taky problem moja mama mala na nohe na maličku necht ktory mal taku bielu plesen no ne velmi len tak trošku a cely sa kyval tak sa rozhodla strhnuť ho ( šialena ) takoj som sa na nu vykričal či chce skapať :? ale ona že to prežije tak teraz je 3 den a ona sa podla mna pretvaruje že jej nič neni ale ju boly cela noha a prst ma horuci nevie mi niekto poradiť že čo asi ma stym robiť? ja odporučam doktora ale ona nie a nie