Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
ano, so zenou si urcite nikdy nerozumeli, tak ako pises..a preto sa teda vzali a mali spolu dve deti a prave preto tu ty teraz nariekas, ze sa na teba bez vysvetlenia vyprdol :D povedala by som, ze vo svojom veku uz nebudes taka naivna..
btw. tahala si to ozaj s panom charakterom, ked ti po 5 rokoch ani SMSkou nie je schopny dat vediet, ze finito..neviem co tu este riesis? bud rada, ze takyto zmrd ti zmizol zo zivota..snad si sa do buducnosti poucila, ze liezt cudzim do kapusty sa nema a nikdy z toho nic dobre nebude..lebo stavat svoje stastie na nestasti inych sa nevyplaca :)
zevraj seriozny chlap povie veci na rovinu ? ano.
ale
dovolte mi sa zasmiat, z hlboka :D
ok staci..
seriozny chlap by povedal blablabla, ale V PRVOM rade serizony chlap netaha na dve strany.
bodka
"Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom."
tam som prestal citat.
tak ti treba ;)
mastny chleba
chapeme ta nikto ta nehodnozi.ale do riti.vcit sa do ich deti!!! pacilo by sa ti to!!!
precitol musi si uvedomit ze spravil blbost a mozno sa ti niekedy ospravedlni
ved uvazuj musel by zivit dve rodiny a dnes sa musi clovek obracat. zvladla by si to?Chces byt zdrava aj tie deti a zena boli by tahanice to na tie deti posobi ved si precitaj su take pripady.
ked sa budes vtom stale hrabat tak ta to bude boliet.uz mu nevola daj za tym hrubu ciaru cas ti pomoze a pocuvaj svoje srdiecko co hovori a venuj sa sebe, neboj pride lepsi,vela slnka v indii sa hovori bud laska
uzdrav si srdiecko mysli na seba.drzime ti palce nikto ta neodsudzuje.
vieme ta pochopit ale prosim ta pochop vcit sa do tych deti.pacilo by sa to tebe urcite nie. a ta zena. stalo sa vytriezvel je zodpovedny za rodinu.ked mu to dojde tak sa ti mozno ospravedlni.
vies co by to bolo do riti tie tahanice musel by zivit dve rodiny ako by si to zvladla.chces byt zdrava aj tie deti aj ta zena chcu.
preboli ta to pride dalsi ked bude cas lepsi .zatial sa venuj sebe a nevolaj mu
ludia sa musia obracat aby uzivili rodinu.On si musi uvedomit co sposobil.ahoj opatruj sa uz nepis lebo ta to drasa nehrab sa v tom.urob ciaru za tym.vela slnka
.vies co to robi s detmi a ta zena .a ako si to predstavujes.musel by zivit dve rodiny ako by si to zvladla a tie tahanice.ako ti to povedat.najdi si iny zmysel chces byt zdrava? aj tie deti chcu.
iny muz ta bude mat urcite rad pride ked bude cas.zuatial sa venuj sebe a rob co ta tesi.vieme ta pochopit
gugulacka, ale ved aj jeho deti aj moj syn su uz dospely. Uz ich netreba zivit. A jeho zena chodi do prace a ja tiez. Koho by mal zivit? Ja od neho nic nechcem ani moj syn. Moj syn uz pracuje. Tu vobec nejde o to, ze by bolo pre neho tazke zivit dve rodiny.
A okrem toho si myslim, ze je logickejsie ked spolu ziju dvaja ludia ktori maju spolocne nazory a zaujmy a nie taky, ktory si nikdy nerozumeli. To je proti prirode. Ja mu predsa nechcem zle. Keby ma nemal rad a nerozumel si so mnou,urcite by som sa na to vykaslala. Ale tych 5 rokov co sme boli spolu a bolo nam krasne predsa nemozem len tak zahodit za hlavu.
nikto ta nehodnozi.ale do riti.vcit sa do ich deti!!! pacilo by sa ti to!!!
uzdrav si srdiecko mysli na seba.drzime ti palce nikto ta neodsudzuje.
vieme ta pochopit ale prosim ta pochop vcit sa do tych deti.pacilo by sa to tebe urcite nie. a ta zena. stalo sa vytriezvel je zodpovedny za rodinu.ked mu to dojde tak sa ti mozno ospravedlni.
vies co by to bolo do riti tie tahanice musel by zivit dve rodiny ako by si to zvladla.chces byt zdrava aj tie deti aj ta zena chcu.
preboli ta to pride dalsi ked bude cas lepsi .zatial sa venuj sebe a nevolaj mu
ludia sa musia obracat aby uzivili rodinu.On si musi uvedomit co sposobil.ahoj opatruj sa uz nepis lebo ta to drasa nehrab sa v tom.urob ciaru za tym.vela slnka
.vies co to robi s detmi a ta zena .a ako si to predstavujes.musel by zivit dve rodiny ako by si to zvladla a tie tahanice.ako ti to povedat.najdi si iny zmysel chces byt zdrava? aj tie deti chcu.
iny muz ta bude mat urcite rad pride ked bude cas.zuatial sa venuj sebe a rob co ta tesi.vieme ta pochopit
Ale ved ja sa snazim pripustit aj to, ze to mohlo byt inak ako mi tvrdil. Ale ked si potom spomeniem na to, ako nam bolo spolu dobre, ako sa on pri mne naozaj dobre citil, bol stastny, vesely, planoval so mnou dalsi zivot... Planovali sme si uz vsetko spolu, uz sme otvorene hovorili o tom, ze bude byvat u mna. Travili sme spolu kazdu minutu ked bol u mna. So synom si dobre rozumel. To, ze sa syn odstahoval, to s nim nijako nesuviselo. Syn si kupil byt a chcel si uz vyskusat samostatne byvanie. Je to pochopitelne, ved je dospely. A priatel ma uz tiez dve dospele deti. Domov chodieval uz iba kvoli nim. Ked mu volala zena, malokedy zobral telefon. A ked volala velakrat a uz to chcel zobrat, vzdy isiel volat niekde vedla, aby ma tym nerusil. Vzdy ho to nastvalo tie reci s nou. To sa za tie roky nedalo nevidiet, uz sme naozaj zili ako manzelia a boli sme si velmi blizky. Myslim, ze sa nerozviedol kvoli detom. S jeho zenou to urcite nesuviselo, resp. zenu by bol opustil rad a to zo dna na den. Ale deti mu bolo luto aj ked si mysli, ze dospele deti uz rozvod rodicov tak neriesia. A ved aj tej ich mame by bolo lepsie, keby isli od seba, kedze sa stale len hadali.
zelenalinka, aj ja ti dam otazku: prečo ani nepodal žiadosť o rozvod, za ten čas, čo bol s tebou, keď mu VRAJ bolo tak strašne zle so ženou a on ťa VRAJ mal naozaj rád? Očividne mali vážne problémy a on ti hovoril iba o manželkiný zlých stránkach. Ale ako vidíš, muselo byť na nej aj niečo skvelé a úžasne, čo nakoniec prevážilo a on sa rozhodol pre ňu. Nemôžeš považovať za pravdu to, čo on HOVORIL. To bola iba nepatrná časť pravdy, celý obraz o ich manželstve, o tom aká jeho žena je NEVIEŠ! Ale každopádne to NEbolo až také, lebo sa NEROZVIEDOL a vybral si radšej MANŽELKU ako teba. Také sú fakty, skutky a realita. Ale, zdá sa mi, že budeš naďalej radšej slepo veriť nejakej svojej ilúzii o tom, ako ťa mal rád a že ťa mal radšej ako manželku (nie, namal), tak asi namá význam ťa presviedčať o opaku.
Ja si nemozem pomoct, ja to v sebe stale citim tak, ze keby som mala moznost sa s nim stretnut a porozpravat sa, tak by pochopil, ze mu je so mnou dobre, ze nam spolu bolo dobre, ze nema vyznam vracat sa znova do toho zleho co bolo doma. Co raz nefugovalo, znova bude po case take iste. Som presvedcena, ze by to uznal a mohli by sme byt spolu stastny.
ja neviem aký má dôvod. Že sa často hádali nemusí znamenať, že ju v skutočnosti nemá rád. A tiež, keď to tvrdil v hneve...A milenke asi o tom, že má ženu vlastne rád rozprávať nebude, nie?
Ja neviem aký mal dôvod. Neviem či ťa má rád alebo nie. Ale vybral si rodinu, keď zrejme prišlo do tuhého. A pre teba bude lepšie to z tvojej strany ukončiť