Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
Skúšala som kontaktovať. Žiadna odozva.
a hlavne - skutocny dovod rozchodu som sa dozvedela po rokoch...a bolo to nieco uplne ine, ako som si myslela
a to bolo pre mna najväcsim prekvapenim
paculka: je tomu uz par rokov, ako pises
mozes sa pokusit toho cloveka kontaktovat, ak mas moznost zistit e-mail, telef. cislo, atd.
ono po rokoch uz ludia maju na danu vec casto iny nazor a ja osobne mam skusenost, ze moj ex, kde rozchod pred rokmi bol velmi bolestivy, az po case mu doplo, co sposobil, co sa stalo, dokonca sa snazil ma kontaktovat, ale nevedel, kde byvam, z byvalych kolegov nemal nikto moje aktualne mobilne cislo, ktore som si zmenila hned po rozchode
po rokoch sme sa nahodne stretli, v meste, na ulici, asi osud, ja neviem
zufalo sa snazil ziskat na mna tel. cislo a strasne sa chcel stretnut ohladne rozhovoru
dlho som vahala, pretoze som si roky po tom presla peklom, nakoniec som sa rozhodla, ze to urobim - pre SEBA
po rokoch som sa dozvedela veci, ktore som nevedela a nemala odkial a hlavne jeho pohlad na to cele a zistila som, ze vela veci som citila a vnimala spravne, ale nie vsetko - to sa ani neda, kedze nie sme v kozi toho druheho
lenze on bol a je typ, ze hoci ma problematicku povahu, je na urovni v tom zmysle, ze ho to strasne mrzelo a casom lutoval, ze to ukoncil, to som ja samozrejme nemala odkial vediet
keby som mala iba polovicu informacii, nebola by som sa tak trapila
takze ak mas odvahu a chces si ujasnit veci a ON bol typ, alebo ho aspon odhadujes na typ, ktory by bol v stave dodatocne ti podat vysvetlenie, tak sa pokus ho kontaktovat
roky - to je dlhy cas, moj ex sa za ten cas zmenil, lebo na sebe dost zamakal, v dobe vtedy po rozchode tesne by nebol v stave mi podat vysvetlenie a odpovede tak, ako teraz po rokoch
Chcem len odpoveď, pravdu. Ako to zistiť? Skúšala som už snáď všetko.
Dík, že si tu.
osobne som toho nazoru, ze aj ked sa ten druhy rozhodne odist, uz len z respektu a ucty k tomu, ktory je v roli opusteneho, by mal podat vysvetlenie a jasne to ukoncit, idealne osobne, ale na to ma gule malokto
niekto sa zmoze na dlhy e-mail - aj to je este stokrat lepsie ako kratka SMS
ale NIC - tak takeho cloveka by som si ja osobne proste uz nemohla vazit, proste by skoncil
paculka: chapem, zazilo to vela ludi a je to otrasne, velmi to boli a podla povahy a intenzity vztahu sa v tom clovek utapa, analyzuje, nechape, co sa stalo, je v soku z toho, ze vsetko bolo inak atd.
nevysvetlene veci roky rokuce su horor
Prepáč, nečítala som dozadu.
Zažila som niečo podobné, pred rokmi. Stále ma to trápi. Nebol ženatý/zadaný. Všetko sa zdalo v poriadku. Zrazu akoby uťal, žiadne vysvetlenie :(
tak ale aspon zistila, aky 'cestny' je...
zila v iluziach cele roky
nech uz mal akykolvek dovod, par slov a tych par sekund na vytukanie vety si nast mohol
paculka: suhlasim, pisala som to v prispevkoch par stran dozadu, uz neviem kde
rozchod a este ked clovek vpadne do vztahu so zadanym ci zenatym, ako ona konkretne, je risk sam o sebe, ale to nic nemeni na tom, ze jej mohol na rovinu povedat, ze konci
jej situacia je o to tazsia, ze jej v podstate neposlal ani len SMS
uz to je totalne srabsky styl rozchodu, ked uz nie je schopny osobneho stretnutia, mohol napisat e-mail, zavolat - teda dvihnut jej
Čestný človek by sa mal slušne rozlúčiť, vysvetliť, nenechávať otázky visieť vo vzduchu. Aby sa ten druhý roky netrápil :(