Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
neverim ze nebude mat nejaky vazny problem. toto chlapy nerobia. aj ked ma nejaku bokovku tak s nou na rovinu hovori. ked ste spolu planovali zit urcite sa muselo volaco stat ked sa celkom prestal hlasit. ja by som to nevzdaval a pokusal by som sa o tom nieco zistit. nemate volakych spolocnych znamych? volaco o nom vysonduj mozno fakt je chory alebo sa mu stala nejaka tragedia.
akú chorobu jednoducho sa chcel s toho vyvliecť takýmto spôsobom nemal toľko slušnosti jej to oznámiť čo aj s takého vzťahu jednalo sa o zábavu bez záväzkov čo tam čakať za 5 rokov ho manželka prestane baviť a nájde si ďalšiu milenku ak nie skôr.....
Zazil som nieco podobne len z tej druhej strany. Na jednej akcii som sa dal dokopy s jednou zenou ktora zila sama. S manzelkou sme sa odcudzili a nemali sme uz dlhsie ani intimny vztah. Zo zaciatku som tym bol dost zaskoceny lebo som si napriek tomu ziadnu milenku nehladal. Ale postupne sa nas vztah utuzil a smerovalo to tiez k tomu ze som zacal uvazovat nad rozchodom s manzelkou. Stalo sa ale nieco celkom ine. S manzelkou sme sa znova zblizili a ja som si uvedomil, ze ju mam rad a nechcem ju stratit. Povedal som jej na rovinu o milenke a milenke som vysvetlil, ze ostavam s rodinou. Viac som sa s nou uz ale nestretol, aj ked ona ma parkrat kontaktovala. Nechcem sa uz k tomu skratka vracat. U uzavreli sme to a dost ma to sameho trapi. Nechcel som ublizit ani jednej ani druhej.
Momentalne mame s manzelkou velmi krasne manzelstvo a pevne verim ze nam to vydrzi do smrti.
Tvoj priatel Ti mal kazdopadne aspon vysvetlit co sa stalo. Tomuto celkom nerozumiem. Nema nejaku vaznu chorobu o ktorej sa dozvedel len nedavno? To by davalo zmysel.
ani ja to nechapem
daniuska, to som ani ja nepochopila co si tym myslela :-(
Na odpoved na tvoj problem staci jedina veta, snad pochopis co vsetko obsiahla: Pockaj zas cca 5 rokov a on sa k tebe vrati :D pochopila?
necitala som co ti tu pisali ini ale dve veci ma na tomto zarazaju:
preco chlapi stale toto robia - myslim tie vedlajsie vztahy
preco im zeny veria a myslia si, ze s nimi ostanu.
tahal to s tebou dost dlho, asi potreboval vypnut od problemov, ale hlavne si myslim, ze si mu skakala okolo zadku, nic si mu nikdy nevycitala, lebo si vedela ze je zenaty a chcela si byt ta lepsia, pre ktoru sa rozhodne. ze to napriek tomu neurobil to svedci o tom ze svoju zenu ma asi rad naozaj. nie tak ako hovoril tebe. lebo kvoli dospelym detom by chlap pri zlej zene neostaval. to da rozum. proste si k tebe odskakoval ako si vo francuzsku bezne muzi odskakuju k milenkam, lebo u teba nebolo treba nic riesit. ale mozes si byt ista ze keby sa aj bol pre teba rozhodol tak skor ci neskor by ste aj vy zacali riesit. dokonaly par neexistuje a aj ti co si vyborne rozumeju maju nejake temy kde to zaskripe. len u vas nebolo preco, lebo ty si sa prisposobovala.
neviem kolko mas rokov ratam ze tak okolo 50. nie je jednoduche v takom veku najst nezadaneho ale existuju vselijake zoznamky, hadam sa ti coskoro postasti niekoho najst. neostavaj sama, lebo takto sa len stale trapis myslienkami na neho. on sa uz nevrati, s tym naozaj nerataj. aspon slovo ti mohol k tomu povedat, ale ze nepovedal, to by ta tiez malo varovat a viac sa o neho nesnazit. asi nebol taky idealny ako si si myslela.
zelenalinka tak si dospelá žena :) s tým si snáď nemohla rátať po takej dobe keby to myslel vážne by už spravil krok vpred , vrátil sa k žene lebo chce byť s ňou mal záujem o dobrodružstvo možno mali krízové obdobie a vážiť si ťa určite neváži to by ti zdvihol aspoň ten mobil a povedal ti na rovinu že s tebou končí čím skôr si to uvedomíš tým lepšie prestaň mu vyvolávať on si určite nemieni nič vysvetľovať ukončil to takýmto spôsobom zrejme to tak robieva
Dalšia čo naletela :-))).
Môže byť milión dôvodov prečo sa ti neohlásil a nič nevysvetlil. Dôvody pozná len on. Chápem, že si sa zaľúbila a je to pre teba teraz ťažké. Ale naozaj sa treba vrátiť k úplnému začiatku - ku koreňu všetkého zla. On - ženáč - si začal s tebou - vdovou. Z jeho strany to bolo riskantné, lebo mohol tušiť, že to pre teba nebude len športová akcia a že časom budeš chcieť viac. Ty - vdova - si siahla po ženatom. Tiež riskantné, lebo nech by ti už o svojom manželstve nakecal čokoľvek, stále v ňom zotrvával. Ako ti napr. vysvetľoval to, že sa stále nerozvádza? Prečo nebol inicátorom rozvodu, prečo nepodal o rozvod a neriešil to rázne a jednoznačne? Myslíš, že zo zbabelosti? Veď mu s tebou bolo dobre, domov sa nerád vracal a aj to len akoby nasilu. Keby sa rozviedli, kapitola by sa uzavrela a podľa tvojich slov by vám spolu bolo sveta žiť.
Nuž ale - zrejme to nebolo celkom tak ako ti opisoval. Musíš rátať aj s touto alternatívou, aj keď sa ti to prieči, lebo by si ho chcela vidieť v peknom svetle. Možno ho ale ospravedlňuješ preto, aby si si nemusela pripustiť, že ťa klamal. To by ťa ponižovalo. Ale nie je to, že ti nič nevysvetlil, tiež jednoznačné poníženie? Po piatich rokoch by si si skutočne zaslúžila aspoň jedno stretnutie a vysvetlenie. Bez ohľadu na to, či ste svorne klamali jeho manželku. Máš aj ty nejaké práva, aspoň na pár slov.
A čo jeho veci, ktoré už u teba naisto mal? Jeho oblečenie alebo nejaké osobné veci - toaletné potreby, pyžamá, župan... Tie máš stále u seba? Ak áno, radím ti všetko to zviazať do balíka a nejako mu to doručiť alebo to aspoň uložiť tak, aby si to nemala na očiach a zbytočne ťa to neničilo. Všetko vyzerá tak, že príbeh sa skončil a ostáva ti iba zabudnúť.