Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
paculka: je to nesmierne tazke, ale s odstupom casu, ak to ta zena dokaze, tak sama uzna, ze to bolo len pre jej dobro a zachovala si aspon svoju hrdost, len to obdobie, kym odznie to akutne, je hrozne
to pozna kazdy, kto miloval a kto zazil rozchod
Logicky súhlasím. Kde sú silné city tam žiaľ logické zdôvodňovanie nepomáha.
je to tazke, ale v podstate posledna vec, ktoru zena v takej situacii moze urobit sama pre seba, aby sa necitila ako posledna chudera, ktora sa este doprosuje a zobre
Maoam ľahko povie-ťažko spraví
pre každého muža je v jeho živote iba jedna jediná žena tá pravá....ostatné sú "prechodná stanica"
ber život taký, aký je, aj keď je zákerný, ťažký a krátky.....aj ty raz budeš pre niekoho tá pravá, no možno tvoj čas ešte neprišiel (v tom čase keď si mala vzťah so ženáčom)
ruky preč od ženatých a iným spôsobom zadaných mužov
ked uz kopacky, tak prijat s hrdostou a vymazat zovsadial a nikdy viac sa neozvat, ako pise Agnes, je to skutocne tak, ze tym neustalym kontaktovanim sa mu totalne zhnusis, ak ta predtym aj mal rad, tak teraz sa mu hnusis uz len pre toto
akceptuj, ze ta opustil a nikdy sa nevrati
No tvoj byvaly milenec si teraz urcite bucha hlavu o stol, ze s kym si to zacal, si ako pijavica, nepochopila si, ze tvoja rola v jeho zivote uz skoncila, bola si na pobavenie a to je vsetko. Teraz ho vkuse otravujes, bombardujes spravami a telefonatmi, chces mu stoj co stoj vnutit to tvoje dobro pre neho, vobec neakceptujes, ze on je uz davno dospely clovek a ma pravo sa rozhodnut, o ake dobro naozaj stoji. A o nejaku dotiernu milenku evidentne vobec nestoji a nikdy stat nebude. Ak by ho aj zena zase zacala nudit, najde si inu milenku, ale k tebe sa uz nikdy nevrati lebo si otravna a nedas mu dychat.
To co uz je za doba, ked sa milenke zda divne, ze manzel ostava pri manzelke ????
A co je to za rozum, zacinat si s zenatym chlapom a dufat, ze sa snad rozvedie ? Keby chcel, uz je rozvedeny davno. To je snad naivita na urovni 14 rocnej pubertacky.
Ze proste sa mu po 5 rokoch uz zunovala a manzelka je zas ta, ktora je prenho ta nova, o 5 rokov sa mu zas zunuje manzelka a mozno sa vrati spat, asi tak som to myslela
Drevorubač prečo si myslíš, že toto chlapi nerobia? Práve naopak, robia to. Jednoducho to bol srab, ktorý nevedel ako jej to povedať alebo si nechal zadné vrátka, ak by to so ženou nevyšlo, má ešte ju. Nič nesonduj, stratíš tým roky života a pravdy sa aj tak nedopátraš :(