Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.
Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
baby co to tu riesite a vobec vase nazory na chlapov su uplne scestne.
za prve tu padlo ze v muzovom zivote je len jedna zena ta prava a ziadna uz nebude. no to je totalny nezmysel. ja som mal rad kazdu s ktorou som mal vztah. ci uz to boli frajerky alebo dve manzelky. teraz mam tretiu manzelku a aj ju mam rad. neni som jej neverny a ziadnej som nikdy nebol ale to neznamena ze som mal nejaku osudovu zenu a ze uz na nu nezabudnem a ziadna druha sa jej uz nevyrovna. na toto asi veria len zeny. alebo mozno ony to tak naozaj citia ale chlapi urcite nie alebo aspon drviva vacsina nie.
dalsia vec je to co sa tyka toho uvodneho prispevku. ja neverim ze ten chlap nema vazny dovod alebo mu nepreplo. alebo si ta zenska vsetko vymyslela a ziadny vztah nemala iba ak v hlave nejaky vysnivany, alebo s tym chlapom musi byt volaco nenormalne. cvaklo mu alebo fakt ochorel. nema alzheimera, alebo nador na mozgu? mozno sa dozvedel ze je vazne chory a mozno ta choroba strasne rychlo postupuje. ak ma nador na mozgu tak mozno je celkom mimo. nechapem preco by sa chlap uplne bez vysvetlenia odmlcal. to je vtakovina.
paculka: chapem ta plne, len mi pride fakt divne, ze charakterny skvely clovek, ak tvoje kontakty - maily ci cokolvek to bolo cital, ze by uz len z toho dovodu, ze sa ty tak trapis, ze by sa na to dokazal len tak dlhodobo pozerat a nechat to tak, nechat ta dalej sa trapit, to charakterny clovek neda
ak bol empaticky clovek, tak mi to nesedi, alebo je to nieco, co sa ti bal povedat, nechcel ta niecim zranit, alebo sa daco stalo, netusim co
Vždy keď musel odísť, vysvetlil, rozlúčil sa. Preto neviem :( Ak by v tom bola iná žena, povedal by mi to. Vedel, že by som to pochopila, zmierila sa. Chcem len pravdu, pokoj. Ak je šťastný, budem aj ja.
elsa: mohla a nemusela v tom byt ina zena, zadany ani zenaty vtedy nebol a skoncilo to nahle, mohla byt v tom ina zena, ale mohol mat aj iny dovod ci viacero dovodov a prave to ona potrebuje vediet, aby nasla pokoj
paculka: nesedi mi jedna vec - skveli ludia (charakterovo) si povazuju za povinnost podat vysvetlenie, aspon pisomne, ked by to osobne viedlo k prilisnym emocnym scenam
Bol to skvelý človek. Takého som už nestretla. Som bez neho stratená. Naposledy pred týždňom po dlhej dobe. Neviem prečo teraz (smútok, spomienka). Viem, ale aj tak ti ďakujem.
za tú dobu už sa stihol aj oženiť a zariadiť si vlastný život , veľmi dlhá doba a on si zrejme vybral natrvalo vysvetlenia si sa mala dožadovať skôr ale ani vtedy by ti ho nedal jednoducho si to mala pochopiť že sa rozhodol pre inú ....
paculka: 7 rokov je dlha doba :-(, no ale tak ja som toho mojho ex stretla po skoro 6tich, takze tiez pekne dlha doba
nepoznas nejaku osobu, skrz ktoru by si na neho mohla ziskat kontakt?
kedy naposledy si ho kontaktovala? ktovie, v akej zivotnej situacii sa nachadza, ci je uz zenaty, ma deti atd.
aky to bol vlastne clovek?
ono mozno by sa musela v JEHO zivote nieco zavazne udiat, co by ho vratilo v mysli k tebe - vtedy väcsinou ludia aj po rokoch su ochotni kontaktovat sa
Nič :( neviem či čítal. Veľa možností nemám. Za tie roky som i ja zmenila adresu, číslo, maily. Bude to 7 rokov.
paculka: ok, no, tak to je potom problem
takze si to precital a nic :-(, volala si a nedvihal? alebo ta vypol? ci si zmenil cislo?
mas jeho adresu? bola si za nim?
Veď práve. Mne už hlavou prešli asi všetky najnemožnejšie možnosti :(