Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

aljoška

Jaeny,do tej Lubochne by si sa mala dostavit najneskor do tej9 hod.Najprv sa zahlásiš,potom pojdeš na odber krvi a potom na vyšetrenie k lekárovi.Potom už záleží od doktora či budeš čakat na výsledky, alebo ta pošle domov a výsledky pošle poštou.

jaeny

Mia,aj ja som uživala Dane-35,ale vtedy som mala vysledky dobré.Som 5rokov po operácii a vsetko stoji za...,teraz idem do Lubochne verím,že tam mi pomožu,určite nemám tu správnu dávku,beriem 5krát100eutirox a 1tab.75,potom sa ozvem,pa

jaeny

Ahoj Veronika,velmi by ma zaujimalo ako prebieha vyšetrenie v Lubochni.Jasom po operacii 5rokov a teraz nastali znova problémy.Som obj. na 8.3.,musím tam byť presne na 9hod. alebo na čase nezáleží,som totiž zo Skalice,prosím odpíš,pa

etkab

zuju,mne vyoperovali stitnu zlazu asi pred tromi rokmi a viem o com pises. stale som unavena.. pridem domov z prace a spim, nic nevladzem robit.. nemam ziadnu silu ani energiu.tiez by som mala ist na kontrolu do lubochne, operovali ma v ruzomberku vo vojenskej nemocnici.

alickaj

Lucyliu, pri dobrej starostlivosti gynekologa v spolupráci s endokrinologom možeš mat aj Ty zdravé deti.Je vela žien, ktoré majú ochorenie štítnej zlazy a normálne otehotneli, donosili aj porodili.Len je potrebné dodržiavat pri tom všetky pokyny lekárov.Neboj nič, všetko bude OK.Pokial sa Ti stav upraví Ty nebudeš odkázaná na stále užívanie liekov.Ale my čo už máme štítnu zlazu vyoperovanú sme odkázané na doživotné užívanie thyroxínu.Lebo bez toho hormonu to potom nefunguje.

lucyliu

ludia neblaznite,snad to nebudeme uzivat navzdy.a co ak by som chcela mat deti?mne povedala doktorka,ze to bude problem

alickaj

Zuju a nemože to byt z toho ,že máš nízku hladinu hormonov.Mne chcel doktorko v lete znížit dávku na 100, ale podla výsledkov mi nechal zatial tu 125.Ja sa cítim zatial v pohode, určite tiež už tolko nevládzem ako predtým, ale niekedy ma chytia obavy do budúcnosti, ako dlho sa dá takto žit.Dúfam, že dost dlho.

zuju

ja mam vyoperovanu stitnu zlazu uz styri roky, chodim raz za polrok do Lubochne, ale v poslednom case sa citim strasne unavena a vycerpana, ked pridem z prace stakle spim, naim uz to lezie na nervy. Moze to byt z toho?

alickaj

Ahoj Veronika.Konečne jedna spriaznená duša.Mne vyoperovali štitnu žlazu ešte v roku 2004 a zatial som nikoho nenašla s kým by som mohla o tom podebatovat.Ak sa smiem spýtat, kde si bola operovaná a či si bola potom ešte na nejakej dalšej liečbe.Budem rada ak si vymeníme nejaké skúsenosti, teda ak chceš.Ináč ja užívam Euthyrox 125.Tiež chodím do Lubochne,práve teraz by som mala ist na kontrolu.Ako často chodíš teraz na kontroly?