Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

marfuška

Neviem na aké číslo si volala.Skús toto číslo: 044 43 06 111.Ale čo ja viem,tak sa tam može telefonovat len medzi 10-10.30 hod.Tiež som mávala problém sa tam dovolat,ale minule som telefonovala už priamo mojmu lekárovi.

jajajaj

Ahojte...prosím poradte,ako sa dovolať do Ľubochne!!!!!
Skúšam to už týždeň,telefon zvoní,ale nik to neberie :-(((

daduša21

Ahoj,ja mám tiež zníženú funkciu štítnej žľazy už 6 rok,do Lubochne chodím pravidelne každý polrok.Ja som na začiatku tiež strašne pribrala asi 10 kg za polrok,dlho som si aj tu váhu držala,ale za posledný rok som to už aj schudla,treba mať len na to trpezlivosť,a to ja mám len 20 rokov,a ani mi nevedia povedať do kedy budem tie lieky uživat,beriem Euthyrox75.A z Lubochnou som zatial spokojna,chodí tam strasne vela ludi,ale maju to tam dobre zorganizovane,že sa vybavím rýchlo.

marfuška

Ja mám problém sa skor dovolat do Lubochne,ale ked sa už dovolám tak ma vačšinou doktor objedná ešte v ten mesiac,ak volám začiatkom.Vaščinou do tých 2-3 týždnov som objednaná.

damaxy

ja som tiež pravidelný návštevník Lubochne a ked ma objedná napr.na jún tak jej to do telef.poviem a idem v júni.Inak majú tam pacientov dost,ale len prvé objednanie mi trvalo dlhšie.

zuju

ahojte som rada ze chodim do Lubochne, lebo v Presove ma endokrinologovia len znicili, ale mam problem, mate aj vy problem sa tam objednat. Mne to niekedy trva aj dva mesiace.

jun

ja tiez uzivam Euthyrox 50 a chcela by som vediet ci mozem uzivat aj L-carnitin "na chudnutie" ale citala som, ze ma tiez nieco "spolocne" s hormonmi tak teraz neviem ci mozem, poradite mi? prosiim

Danka

Môže mi niekto poradiť, čo znamená, keď mi endokrinologička napíše nález na krku +-? liečim sa tiež na zníž.funkciu št.žľazy, užívam Euthyrox 50 už 6 rokov.

damaxy

ja mam euthyrox na stoliku pri posteli,takže ked rozlepím oči,šup do pusy,glg vody a driemem pol hodinku,potom vstanem a fungujem.Viete,že sa má brat pol hodiny pred jedlom a zapit malým množstvom vody,niekedy len ho prehltnem,ani nezapíjam.Beriem to poctivo.

Marianka

ahoj annna. ja mam problemy so stitnou zlazou a beriem Eutyrox. ja som nezbadala ziadne zmeny na vahe. je pravda, ze mi vaha klesala, stupala, klesala..., ale to preto, lebo casto dietujem s JOJO-EFEKTOM. ale lekarka mi povedala, ze by mi mala vaha klesat. tak neviem. ja beriem Eutyrox50.