Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem
Štítna zľaza, Ľubochňa
Nuž čo ti ja viem? Už som z toho dakedy "jelen".Minulý týžden som z tým nemala absolutne žiadne problémy.Bez problémov ma to prihlásilo.A nerobím nič inač ako minulý týžden.
Chyba bude v kóde, alebo v hesle.
Tie kvapky sú na hypo alebo hyperfunkciu štítnej zlazy?Lebo to je trochu rozdiel, každá porucha sa lieči ináč.
Samko,prihlásená som písala v robote.Doma ma to nechce za svet prihlásit.Neviem v čomje problém.Ale nevadí,hlavne že vieme o sebe.
Alickaj-Aljoška zase ťa vyhodilo z registrácie?
Pre ruza, pýtaj sa nech ta poslu do Lubochne.Tam je Národný endokrinologický ústav s posobnostou pre celé Slovensko a sú tam dobre vybavený materiálne aj dobrí lekári.
Pre jaeny, trochu mi zblbol počítač, ináč sa nezvyknem opakovat.Prajem Ti nech vyšetrenia dopadnú dobre a stav sa ti zlepší.Ja mám ist tiež teraz niekedy na kontrolu.Zatial chodím každého pol roka.
Jaeny,do tej Lubochne by si sa mala dostavit najneskor do tej 9 hod.Zahlásiš sa, pojdeš na odber krvi a potom na vyšetrenie k lekárovi.Potom záleží od doktora, či budeš čakat na výsledky, alebo ta pošle domov.A nezabudni,velmi doležité je, že v ten den ráno nesmieš užit tabletky thyroxinu, lebo by boli výsledky skreslené.