Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem
Štítna zľaza, Ľubochňa
Mia a bola si na vyšetrení štítnej žlazy?Lebo ak máš zvačšenú štítnu žlazu, bolo by dobré vyšetrit či funguje tak ako má.
Ja užívam Euthyrox 125 mg denne.S váhou nemám problémy a pritom sa stravujem normálne.Skor by som povedala, že ked som nabehla na liečbu tyroxínom ešte som schudla a od vtedy si váhu držím.
Ja som tiez hodne pribrala, pisete tu ze si treba davat veeelky pozor na to co zjete. Co vlastne mozem jest a co nie? Aj predtym som jedla to co teraz a nepriberala som.
Klikni si hore na okienko Choroby a najdi si hypertyreoza a hypotyreoza. Tam máš presne popísané príznaky.Ja mam hypotyreozu a príznaky som nemala nejaké význačné.Búšenie srdca, zvýšený tlak a cholesterol.
Ahojte, môžete mi prosím napísať ako sa vám to ochorenie prejavuje?
Ahojte.Ja chodim do Lubochne asi 6rokov.Pred 4rokmi mi vyoperovali celu stitnu zlazu a preto uzivam Euthyrox150mg.S vahou nemam problemy,len si musim davat pozor ake mnozstvo toho zjem.Teraz je to tak,ze uz pri poslednej kontrole vas objednaju priamo na urcity datum.Je pravda ze dovolat sa tam je velikansky problem.A uzianie liekov?Na to si casom urcite zvyknete-to mi verte.