Štítna zľaza, Ľubochňa

Príspevok v téme: Štítna zľaza, Ľubochňa
annna

Mam problemy so stitnou zlazou, znizena funkcica stitnej zlazy, zapal stitnej zlazy a uzivam treti rok Euthyrox. Aj napriek tomu ze uzivam lieky som velmi pribrala a aj preto som sa rozhodla zeby som skusila este vysetrenie v Lubochni. Bola by som rada keby sa mi ozval niekto kto uz tam na vysetreni bol a opisal mi ako to tam prebieha, pripadne u koho sa mam objednat, niekto kto ma s tym osobnu skusenost. Je niekto kto od Euthyroxu pribral? Teraz uzivam Euthyrox 100, davky mi postupne zvysovali, ale ja priberam dalej pri rovnakej zivotosprave ako predtym ked som lieky nebrala. Je sice pravda, ze odkedy uzivam lieky citim sa lepsie az na to priberanie to je hrozne za 3 roky skoro 40 kg, co je zle. Ak s tym ma niekto osobne skusenosti nech sa mi ozve. dakujem

jaeny

Možeme niekedy pokecať pri dobrom skalickom vínku a trdelníku,caute kočky,fakt to pomaha ked s niekým len tak pokecate.

alickaj

Budem rada ak ostaneme v kontakte cez toto forum, aby sme si mohli vymienat skusenosti a vyrozprávat sa z problémov.Ozaj ako ste na tom s menzesom.Mne sa po operácii dobabral celý cyklus.Dovtedy som nemala žiadne problémy.Ked stretnem tu pani, čo som hore spomínala,tak je velmi rada, lebo vždy je zvedavá čo je nové,ako sa cítim apod.Vždy si dobre pokecáme,postažujeme a potom nám je lepšie na duši.
Jaeny,v Skalici mám bývalú kolegynu.Vydala sa a odstahovala sa tam.Tak pozdravujem Skalicu.

didiiiannna

ahojte kocky, aj ja chodim ku Karolovi Vitesnikovi, je celkom fajn. No ja mam este š.z. to mas pravdu. Len mi nedostatocne pracuje a tak ju podporuje euthyroxom. Ale aj tak sa mi velmi potievaju ruky, byvam ospala a pribrala som. Drzte sa, pekny vikend.

jaeny

Alickaj,chcela som Ti podakovať za podporu,hned mi je lepšie,lebo doteraz mi to nevedel nikto vysvetliť,dokonca ani lekárka,dík.

alickaj

To tam funguje tak, že hned pri zahlasovaní musíš povedat, či ideš prvý krát alebo na kontrolu.Ak na kontrolu tak povieš lekára, ku ktorému chodíš.Ak prvý krát, tak oni ti určia ku komu pojdeš.Ja chodím ku Vitešníkovi, som s ním velmi spokojná, ale myslím si,že aj ostatní lekári sú na úrovni.