nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

Lenush

toho roku je to tak, ze komisia ma pred sebou znamky, ktore si mala z jednotlivych predmetov pocas vsetkych styroch rokoch na strednej.. a budu sa drzat toho (na co sa ja spolieham). ale samozrejme, musis (teda musime,tiez maturujem;) zo seba nieco vyprodukovat.. neboj, nejako to uz len hadam zvladneme.. tiez mam strach, maturujem v utorok, stvrtok a piatok, ale najviac sa obavam na ten utorok, kedze ma caka najzlozitejsi predmet.. ekonomika. 1MO = minimalne 20 stran.. vsetko musime ovladat uplne do detailov a toho sa najviac obavam.. :(

bez síl

:), ale vieš, bez matury sa nikde nepohneš, je to veľmi dôležité!!!!
Kedy sa stáva, keď dajú ozaj 5-ku?:-(

pre :)

no len ci tak trochu neprehanas. asi si zabudol/a ako to bolo ked si ty maturoval/a.
pre maturantov: tiez sme (takmer) vsetci stresovali, ale nakoniec to bolo v pohode. niet sa coho bat. myslim, ze vacsina sa aj tak vsetko nenauci. a neucte sa vsetko. staci ked sa naucite nejake zaklady aby ste aspon nieco vedeli a mali o tom sajn a ked nebudete vediet tak vam komisia pomoze. nebojte sa. bude to v pohode. drzim palce

bez síl

Prosím, pomôžte mi niekto. V stredu maturujem, vôbec nestíham, len tu pri tom plačem, nechodím ani von, ja už ozaj nevládzem ani psychicky, nič ešte skoro neviem. Maturujem z 10 predmetov, 8 ich je v 1známke- odborné, potom slovák a nemák. Ako to mám všetko stihnúť? Viem, že je to moja vina, dlho som sa neučila kvôli chorobe, mala som aj preruš. štúdium........ja už neviem, ako sa mám dnes upokojiť. K tomu som nejaká napätá, nervózna....:-((((