nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

Lenush

este aj matka ma tak vystresovala.. ze nech jej donesiem co som sa dnes naucila ze ma vyskusa, akoze mi chcela dokazat ze sa to len biflim a ze nic neviem.. tak ma nastvala ze som sa z toho az rozplakala

Lenush

lorrie - suhlasim, som si ista, ze v den ustnych budem mat "klepavku".. dnes som dokonca plakala lebo som to uz nevedela zvladnut.. oddychujem uz asi dve hodiny a stale sa snazim pustit do dalsej maturitnej ale ked precitam vetu, tak v druhej polke zabudnem o com bola ta prva..

lorrie

Panejo, ako môže byť niekto v psychickej pohode, keď má pred sebou prvú veľkú skúšku v živote...? to nechápem. Lenush tá guarana je dobrá, aj ginko, aj horká čokoláda - ale neprejedať sa! A samozrejme čerstvý vzduch a dodržiavať v učení prestávky

katarinna

Ale matura je len ukončenie štúdia. Pokiaľ si bola dobrá žiačka profáci pomôžu a odpustia nepripravenosť - stres. Ak si bola zlá a budeš im tam všetko super repetovať aj tak nedajú jednotku. Kamoška mala stále 3 z matiky a otázku zvládla perfektne, všetko rýchlo a správne vypočítala a tá mrcha jej povedala, že mohlo to byť aj rýchlejšie a dala jej 3.

pupavka

ja sa ucim na statnice, a hadzem do seba Guaranu, kavu, povzbudzujuci caj a ginko. Pomaha mi to zostat v bdelosti. No ale dolezite je aj odreagovat sa, trochu zarelaxovat.

agina

Je to len a len o stasti.Nepoznala som ani jedneho maturanta,ktory by vedel perfektne odpovedat na vsetky otazky.Cize ak si vytiahnes to, co nevies, je to smola.Ak si vytiahnes co vies, je to super a matura je hrackou.

martuška

Jedz veľa ovocia, ľahké jedlá a keď nevládzeš tak si na 20 minút pospi. Pokiaľ budeš čítať bezcieľne niečo dokola a aj tak si to nepamatáš tak je to tiež zabití čas. radšej si fakt troška schrupni a bude Ti lepšie. Ja som bola den pre ust. matura. na rande a vrátila som sa večer, dala som si prvú kávu v živote a učila sa do 12.00 potom som si pospala a ráno sa poobliekala a fakt som išla s úsmevom do školy, nič hrozné sa nestane. Pokiaľ si dávala v škole pozor tak niečo aj vieš , tak sa nestresuj. lebo potom to bude horšie. Ja viem, že si povieš že sa každému ľahko radí , ale fakt keď človek stresuje všetko horšie zvláda. Držím palce,

Lenush

presne toto ma drzi pri zivote :) ze na nasej skole boli aj hlupejsi a zmaturovali.. tak preco by som ja nezmaturovala.. ale to je vela o stasti.. tak dufam ze mi bude priat