nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

Lenush

dee, ja filmy aj tak nemam cas, ale dakujem za info, to si budem pamatat. idem sa postavit na 5 minut na balkon, predycham tie matury a vsetok stres okolo toho, postavim sa na hlavu :)) a potom sa pustim do ekonomiky..

ccc

oddýchni si, do unaveného mozgu toho veľa nedostaneš..mne napr.vyhovuje učenie v noci, keď je všade kľud..vtedy mi to aj najlepšie myslí, ale predtým sa musím nutne vyspať,a hlavne aj relaxuj, ináč to nemá zmysel, iba sa zostresuješ

Dee

nezabudaj na oddych, lepsie ti bude potom palit. A miesto netu sa radsej chod prejst, skoc na zmrzku, alebo na kofolu niekam. A minule som v Zivote citala, ze po uceni by sa nemali pozeart nejako silne filmy(negat. alebo pozit.), lebo sa potlacia naucene veci

Lenush

kavu nepijem, a energeticky napoj som pila raz v zivote.. a to pred rokom na stanovacke.. bola som culejsia a vyskusam asi aj teraz, snad nieco pomoze :(
rano som vstala o siestej aby som sa mohla ucit.. az doteraz som sa od papierov ani nepohla.. musim chvilu aspon posediet na nete lebo sa z tolkeho ucenia asi zcvoknem

agina

Hlavne treba mat na pamati, ze mozog zivi kyslik, takze kyslik, kyslik, kyslik.Balkon by som neskusala, budu ta rusit ludia prechadzajuci okolo.

Dee

a uz si ho v minulosti pila?
Ja ked som ho vyskusala 1.krat tak mi z neho bolo velmi zle, mala som pocit, za mam infarkt. Takze skusaj po troskach, neriskuj

Lenush

energeticky napoj mam v plane vyskusat, ale budem ho mat vecer alebo asi az zajtra.. neviem sice spravit stojku na hlavne ale ja fakt vyskusam vsetko.. aspon sa nejako odreagujem