nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

pre lenush

ja som minuly rok skoncil OA. ucto:3, ekonomika:3, AJ:2, slovencina:3. a to som sa takmer vobec na maturu neucil. a mal som aj stastie. to je dolezite.
to je nejaka novinka, ze komisia ma pred sebou znamky z vyrocnych vysvedceni? to minuly rok nebolo.

bez síl

moje, no písomné som urobila, 3 roky som bola vždy vyznamenaná, ale posledný rok nie- kvôli chorobe...
Lenusch, ja maturujem z 10-tich predmetov, nemám šancu to do stredy prebrať. A maturujem všetko v 1deň, neviem prečo, mala som preruš. štúdium...asi preto....takto mi to dali...ale myslím, že je to asi jedno...Ja keď to nespravím, tak sa fakt zabijem. To už stratím všetko a nebudem mať dôvod žiť...už teraz ho nemám..

Lenush

no to nie je celkom tak.. minuleho roku sa nasa zastupkyna stazovala predsedovi komisie, ze ako je mozne ze vsetci z anglictiny zmaturovali..!!! a normalne sa tam na neho vyzjapala..

Lenush

inak, moja spoluziacka asi je ten 29.clovek.. rano, v den praktickej skusky jej prasklo slepe crevo.. :( moje chuda

pre bez síl

ano to mas pravdu je to dolezite, ale nie je to ziadna strasna vec. maturoval som minuly rok tak viem o com hovorim. a je to vo velkej miere o stasti. ked ti sadne otazka tak to mas za 1 a ani sa nemusis nic ucit. no a ked ti nesadne tak sa trochu zapotis. ale da sa to. ja som mal tiez velke stresy, ale potom som si uvedomil, ze to bolo vlastne v pohode. inak matura je v podstate obycajny papier, je vlastne jedno na ake znamky zmaturujes, ide o to len aby si zmaturovala. a kedy davaju 5? no vies, to je tak. 5 ti nebudu chciet dat lebo budu chciet mat pokoj. tak to by si musela byt ozaj tupa a len tam sediet a nic nepovedat. akurat si daj pozor na to aby si pred komisiou nepovedala, ze nic nevies. radsej bud ticho premyslaj, pockaj si na pomocnu otazku. a hlavne sa nestresuj. neodporucal by som sa ucit po nociach a nebodaj si dat na vecer kavu alebo energeticky napoj, pretoze treba aj spat. spanok je velmi dolezity.

Lenush

ja som nastastie pisomne spravila fajn, a dufam aj prakticke.. to sa dozviem az v piatok na dalsi tyzden. boli z uctovnictva a snad to dopadlo dobre..

moje

Lenze na vyske je to viac uvolnene, lebo mas tri moznosti a nie jednu. A nezmaturujes, aspon u nas nezmaturovali ti, co mali pisomne maturity pod nejaky pocet percent, co bol stanoveny a potom zmaturovali na 4 z toho predmetu este, tak im to nedali a nezmaturovali celkovo. Cize ak mas ten pocet percent, tak zmaturujes urcite.