nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

Dee

pokial si este doteraz nepila kavvu a ani energeticke napoje,tak ich nepi ani teraz, mozes sa z nich citit este horsie(busenie srdca a tak)

Lenush

dakujem za radu, problem je, ze nikde nemam take miesto, ktore nepoznam.. nikdy som sa vsak este neucila na wecku alebo na balkone.. skusim, mozno to pojde lepsie

agina

Najdolezitejsie je to nenechavat si vsetko na akademicky tyzden, ale to je zrejme uz neskoro, dalej skus si izbu riadne vyvetrat a skus nejake energeticke napoje, popripade si sprav stojku na hlave, vyborne prekrvi mozog a bude sa ti lepsie ucit.Drzim palce.

Dee

skus sa ucit na neutralnom mieste, ktore moc nepoznas. Ja som akademicky tyzden stravila v kancelarii jednej pravnicky, pricom ona mala vtedy dovolenku. Bola som tam sama a nic ma nerozptylovalo. Skus sa ucit max hodinu a potom si dat 15 minut prestavku