nedokazem sa sustredit..

Príspevok v téme: nedokazem sa sustredit..
Lenush

mam akademicky tyzden a na druhy tyzden ma cakaju ustne matury. potrebujem sa este doucit niekolko maturitnych otazok, ale ja som uz maximalne vytazena a vystavena. nedokazem uz vobec nic natlacit do hlavy ale nemam cas na oddych lebo to inak nestihnem.. poradte mi prosim vas nieco, aby som sa dokazala koncentrovat a maximalne sustredit na to, co citam.. ked sa ucim, myslienkami som inde, po par vetach ani neviem co som citala.. prosim poradte mi nikto nieco.. cokolvek. tabletky, napoje,cviky. COKOLVEK. dakujem

Lenush

je v poriadku ze stresujes, kazdy stresuje (predsa je to prva dolezita skuska v zivote), ale zas prehanat to netreba..

bez síl

Lenže vám sa tu hovorí. Ak naozaj nepoviem ani 1 vetu, tak mi to fakt nedajú!!!!!!!!!!..a bude jedno, aké som mala známky...A ja obkecávať neviem. Ak som sa danú vec nenaučila, nemám tam čo obkecávať.....ja keď neviem, tak neviem...proste s tým nepohnem..

panika

baby, ved si uvedomte, ze to nie je nove ucivo..nie je mozne , ze z toho nic neviete, lebo to do vas hustili 4 roky !!! Mate to rozdelene podla otazok/okruhov ? tak sa z kazdeho okruhu naucte len nieco. Fakt nestresujte...Ja som koncila skolu vlani..na liekoch a s 2 detmi v puberte na krku. A mala som same 1

Lenush

je pravda, ze rok co rok je maturita narocnejsia a od studentov sa vyzaduje stale viac, ale aj napriek tomu si myslim, ze ak si stale mala v skole dobry prospech, zmaturujes..
ako povedala agina, na skole boli uz aj hlupejsi a predsa zmaturovali :)

pre bez síl

ved to je ten problem. ty sa to chces naucit na 100% a to sa naozaj neda. nemas sa coho bat. vsetci ti drzime palce a urcite spravis. da sa to. naozaj. spravili iny a nie ty co si koncila s vyznamenanim. neboj sa.

ethel

bez síl..keď som maturovala povedala mi jedna staršia kamoška"keď som zmaturovala ja,zmaturuješ aj ty" Jasne,že ma tým ani trocha nepovzbudiala a myslela som si svoje,miesto učenia ma zaujímal len frajer a nič viac...až po skúškach som si uvedomila,že nejde o nič a chcú sa študenta zbaviť a spomenula som si aj na pravdivé slová tej kamošky...

bez síl

Bodkovaný/á, učila som sa od 5h do 14:30 skoro vkuse, ak nepočítam wc! Chcela som teraz prestávku...máš pravdu, mala by som pokračovať...včera som sedela od 6 do 23h nad slovenčinou, ani vonku som nebola... a keď ma prepadnú úzkosti mám po učení..

Lenush

je pravda, ze rok co rok je maturita narocnejsia a od studentov sa vyzaduje stale viac, ale aj napriek tomu si myslim, ze ak si stale mala v skole dobry prospech, zmaturujes..
ako povedala agina, na skole boli uz aj hlupejsi a predsa zmaturovali :)