Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
Ty ako dlho lieky užívaš? Môžeš mi napísať?
Aj ako si ich dávkuješ? Beriem to teda na vedomie, myslela som, že možno dva mesiace alebo tak by na zotavenie stačili a lieky sa môžu vysadiť, som sa prerátala, čo?
Dobre, len akú dobu? Ako dlho je treba užívať ich? Kedy vysadiť alebo mi napíš ako to ty máš ako ty užívaš tie lieky :)
Potom po pár mesiacoch už bude imunita akože vyliečená a je možné lieky vysadiť?
Imuniglukan
Dlhšiu dobu, tým som mala na mysli niekoľko mesiacov, pretože oslabená imunita potrebuje tiež čas, aby sa spamätala. Aby sa dostala do formy. Nejde to len tak zo dňa na deň, že jeden deň si enzýmy nasadíš a o dva dni si fit, všetko má svoj čas, aj to tvoje telo potrebuje čas na zotavenie, na to aby sa dostalo do takého stavu aby imunita bola schopná sa brániť keby niečo ju ohrozovalo :)
Čo máš na mysli tým, že dlhšiu dobu, keď sa berú? Aké obdobie si mám pod tým predstaviť? :)
Odporúčam wobenzym. Mám s ním dobré skúsenosti.