Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?

Príspevok v téme: Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?
Meretseger

Čo som napísala svojej psychologičke do denníka:

"Prečo sa teraz tak poddávam? Myslím, že som sa nikdy nemala dozvedieť, že mám nejakú HPO a BAP, pretože som sa s tým moc stotožnila. Presne ako mi píšu v pezinskom denníku, a ako ste vypichli aj Vy, nemusím byť iba hraničiarka. Je to, ako vždy, o voľbe.
Kým som bola predtým? Relatívne šťastným, určite aktívnejším, veselo nevedomým dievčaťom, ktoré trápili akurát nejaké zasrané traumy z minulosti, ale podvedome chápalo, že minulosť sa zmeniť nedá, preto sa s ňou treba len a len zmieriť. To, čo ma zničilo, bola láska. Spálila ma - znie to ako klišé, ale je to tak. A Meretseger stále nie a nie vstať z toho popola ako fénix, čo je presne to, čo chceme, nie? Nanovo sa poskladať, používať opäť viac IQ než emócie, Žiť, Ž-I-ť, ŽIŤ...
Tak čo... Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?"

Myslíte, že je to možné? Vstať po toľkých blbostiach, čo som porobila, z popola, a opäť ísť ďalej, nebyť si už sama sebe najväčším nepriateľom a konečne sa prijať, pričom sa až tak nepoddávať tomu onálepkovaniu, že som nejaká hraničiarka a bipolárka? A byť radšej tou, čo ňou som naozaj, byť radšej... Meretseger?

katty*

a som v pučke. už zase som zabudla heslo :D meeeeeeer!! jupiiiii! tak si to dala. napriek tomu, že si sa vyhýbala zdraviu, a si tu. bože, dievča, ty si začala na sebe makať a ja mám z toho nesmiernu radosť! ooooooooo

Meretseger

Neviem, či mi k niečomu budú, ale v týchto horúčavách sa mi začína zaparovať mozog, takže onedlho z neho budem mať taaaaaký veľký guláš, že mi vytečie aj ušami XD
A vôbec, ľudia, tešte sa zo života, veď je príliš krásny na to, aby sme ho prespali, n´est-ce pas? Aneb slunce svítí, voda láká, postavme si sněhuláka! Bože, hrabe mi XD

MultiLevel

No Mer, hadam ti k niecomu budu tieto filozoficko-neviem ake zvastiky, ktore sa tu rozbehli v tvojej teme :) Verim vsak, ze budes okej a ze vseeetko v tvojom pripade dobre dopadne ;)
Inak, co som len zbezne precitala, aj mne je blizsi styl vyjadrovania sa Maoam ;) To len aby si vedela :D Kazdemu je nieco ine blizsie samozrejme. Zas v sukromi si rada pokecam "stylom" Anjelika, ale na fore, kde neviem akemu cloveku pisem, by som to nepraktizovala :)

anjelik *

Maoam, nič z ničoho nikdy nevznikne, a tak aj to *teoretizovanie* má reálne existujúci základ. :o) Nemýliš sa, nie je v mojej prirodzenosti písať veci z môjho súkromia na verejnom fóre. Nie preto, že by som bola známa, len nemám potrebu. Aj v reálnom živote ľudí radšej počúvam, ako vykladám o sebe. Tie rady sú ale vyskladané na základe osobnej skúsenosti, poprípade skúseností iných. Okná ale umývam bytostne nerada. :o))
Niekde som myslím počula, že nie postava posla je tá podstatná, ale podstatné je posolstvo, ktoré ti odovzdá. A toho sa ja držím. :o)

Maoam

Anjelik, uz som raz pisala, ze ja si so zaujmom precitam prispevky inych prispievatelov, pretoze kazdy jeden ma neraz prekvapil v roznych temach a kazdy jeden mal skusenost ci nazor, ktora ma obohatila.

Kazdy z nas ma viac levelov. No a ja, ja mam rada priamu rec, to priznam, mam rada vecnost, mam rada ludi so sedliackym rozumom, ale takisto mam velmi rada ludi citlivych, krehkych, ktori dokazali si tuto svoju danost uchovat a prebijaju sa zivotom, lebo sa naucili byt 'tough'. Mam rada ludi inteligentnych, ale prirodzene inteligentnych, ktori dokazu vysvetlit veci aj po lopate, pripadne ich zjednodusit.

Suvisi to aj s tym, ze radsej citam encyklopedy a odbornu literaturu s kratsimi textami, najmä JASNYMI textami, grafmi, obrazkami, tabulkami... mam taky mozog a preto mam fakt mierny problem s imaginarnymi opismi a prilisnym teoretizovanim. Ked sama pisem prispevky tohto razu, stracam sa v nich sama, je to vtipne, ale vazne sa normalne musim vracat k zaciatku vety, co to vlastne splietam.

Live - o ano, mam rada s dobrym zmyslom pre humor a mam rada aj sibenicny humor a hlasky a zapichy, preto aj rada pozeram komedie, satiru.

Mam rada nekonvencnych ludi, ktori povedia, co si myslia......nenosia moc masky.

Co mi u teba chyba a to ti napisem uprimne a myslim, ze aj tam tkvie dovod toho, preco tu na fore dost casto narazas na nepochopenie u ostatnych prispievatelov je fakt, ze malo vlastne vobec nepises o sebe. Neposkytnes ziadnu osobnu skusenost, myslim priamy opis, akoby sa zahalujes do ruska tajomstva, neviem ci zamerne alebo z isteho dovodu, mozno si znama osoba a nechces byt odhalena, dovodov moze byt XY.

Mozno, keby si poskytla aj nieco z vlastneho zivota, konkretnu udalost ci skusenost, viac by si sa priblizila ludom, bola by si im blizsia, vedeli by sa niecoho zachytit, definovat ta lepsie.

Nie je to povinnost, len mi to napadlo vramci mojho pozorovania jednotlivych prispievatelov tu na fore.

anjelik *

Maoam, naozaj nemáš minimálny dôvod sa nejak podceňovať. Skutočne si napísala to isté, čo ja, len viac slovami. Proste ja len volím iné slová..ktoré možno vyznievajú nezrozumiteľne, ale mojim zámerom nie je sa vyvyšovať, ani niekomu komplikovať život. :o) To máš ako s tým, čo je krása. Pre mňa je to takýto spôsob vyjadrovania, predstavuje pre mňa *proporcionalitu, usporiadanosť a funkčnosť.* Vlastne je to potom protiváha tých príbehov zo života, ktoré uprednostňujú iní. Plus vždy sa ma dá preskočiť pri čítaní. :o)))
Ver tomu, že keby sme sa stretli ty, ja a Mer, že by to bolo mimoriadne zábavné stretnutie, kde každá by priniesla niečo iné..a múdrosť, vážnosť a distingvovanosť by to veru nebola. :o)) U mňa teda rozhodne nie. ;o)

Maoam

ja neviem, osobne som skor za zjednodusovanie veci a ich vecne podanie

cim komplikovanejsie a cim viac teoretizovania v tom celom je, tym skor sa v tom clovek straca

je to otazka aj preferencii, filozoficke knihy som necitala a nemam k tomu vztah, moze to byt aj tym

hold, mozno mi chybaju nejake zavity v mozgu, nevylucujem

anjelik *

:o)))
Je mi úúúplne jasné, v ktorých sa strácate. Pritom, ak čítam ja tie vaše, tak je to vlastne iba viac slovami rozvinuté to, čo ja napíšem tak *nezrozumiteľne*. Čo ma samozrejme napĺňa dobrým pocitom, že hej, je možné dosiahnuť súlad aj v takto náročnom prostredí, akým je net. :o))Z môjho pohľadu je to obohacujúce a dôkaz toho, že je možné vidieť aj to nevidené, skryté za slovami. Vskutku to jediné, čo nás sýti a posúva je pochopenie a k tomu sa dá dospieť len zamýšľaním sa, aj keď občas jediné, k čomu dospejeme je facepalm a že panebožeee, to snáď nie. ;o))