Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?

Príspevok v téme: Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?
Meretseger

Čo som napísala svojej psychologičke do denníka:

"Prečo sa teraz tak poddávam? Myslím, že som sa nikdy nemala dozvedieť, že mám nejakú HPO a BAP, pretože som sa s tým moc stotožnila. Presne ako mi píšu v pezinskom denníku, a ako ste vypichli aj Vy, nemusím byť iba hraničiarka. Je to, ako vždy, o voľbe.
Kým som bola predtým? Relatívne šťastným, určite aktívnejším, veselo nevedomým dievčaťom, ktoré trápili akurát nejaké zasrané traumy z minulosti, ale podvedome chápalo, že minulosť sa zmeniť nedá, preto sa s ňou treba len a len zmieriť. To, čo ma zničilo, bola láska. Spálila ma - znie to ako klišé, ale je to tak. A Meretseger stále nie a nie vstať z toho popola ako fénix, čo je presne to, čo chceme, nie? Nanovo sa poskladať, používať opäť viac IQ než emócie, Žiť, Ž-I-ť, ŽIŤ...
Tak čo... Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?"

Myslíte, že je to možné? Vstať po toľkých blbostiach, čo som porobila, z popola, a opäť ísť ďalej, nebyť si už sama sebe najväčším nepriateľom a konečne sa prijať, pričom sa až tak nepoddávať tomu onálepkovaniu, že som nejaká hraničiarka a bipolárka? A byť radšej tou, čo ňou som naozaj, byť radšej... Meretseger?

hanusiak

Toto som napísal ešte do jednej témy.Však keď sa to tak vezme, tí dotyční si to prečítajú v kažej téme...

hanusiak

Toto fórum ide byť plné samovrahov.Chudák admin Matej.Ak ho nechcete zaťažiť, nezakladájte takéto témy.Polovica z nich je aj tak fake, ale admin nemôže vedieť, či ide o fake alebo o skutočnosť.Potom musí admin dávať pomocnú ruku aj takým, ktorí si vymyšľajú.Matej sa výrazne zlepšil, o niečo viac komunikuje s používateľmi a aj pomáha.Za toto mu ďakujem.

Meretseger

Toto fórum má asi neodolateľnú príťažlivosť :D A okrem toho sa rada snažím byť empatická, hoci si pán doktor Vido z Pinelovej nemocnice (zdravím, pán doktor! Mám vás ináč rada!) myslí, že jej nemám ani za máčny máčik :D Takže rada radím druhým, akokoľvek podivné moje rady môžu niekedy byť. Ako vravím, tiež myslím, že EQ mám mizernú, ale s IQ by to malo byť lepšie, snáď sa to kapku komenzuje :)
Momentálne ma netrápi nič, drahá katty, a som za to saaaakra rada, rovnako ako za to, že vnímam život ako čosi, čo je príliš krásne na to, aby sme ho prespali, a vôbec, jaaaaaj, I´m happy!

katty*

ježiš, nemôžem to ani čítať. to čo je za debatný krúžok toto? to s kým ste si prišli poklábosiť o nesmrteľnosti? však mer má za sebou omnoho viac, ako si ktosi čosi dokáže predstaviť. to je asi sen. nechápem. prejavila omnoho viacej statočnosti ako vy múdrosti v tých vašich premúdrelých hlavách. mer. preč z tadiaľto. tu sa k šťastiu nedopracuješ. toto. ľudia. ufff

katty*

a koho sa budeme držať? no toho, kto bude s nami blbnúť tiež! žiadne škatuľkovanie! máš nesmierne nádherné srdiečko! koľko ľudí si zoskupila na fb okolo seba a vysielaš im pozitívnu energiu aj keď balansujú v rovnakých sra*kách. a EQ? veď sa neustále snažíš nikoho neotravovať so svojimi vecami. radšej ujdeš a ideš sa tam zabiť kdesi. ale to EQ musíš začať pociťovať aj k sebe! takže čo. takže to chce odviazať sa, rozpustiť si vlasy a točiť hlavou, a ja neviem čo ešte :)

katty*

nečítala som to. pre mňa je to veľa vecí naraz. tak povedz, drahá duša, čo ťa trápi :) inak som hladná a prišli rodičia od babky, padám ich pozrieť. ale teda davaj babo jago :)