Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?

Príspevok v téme: Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?
Meretseger

Čo som napísala svojej psychologičke do denníka:

"Prečo sa teraz tak poddávam? Myslím, že som sa nikdy nemala dozvedieť, že mám nejakú HPO a BAP, pretože som sa s tým moc stotožnila. Presne ako mi píšu v pezinskom denníku, a ako ste vypichli aj Vy, nemusím byť iba hraničiarka. Je to, ako vždy, o voľbe.
Kým som bola predtým? Relatívne šťastným, určite aktívnejším, veselo nevedomým dievčaťom, ktoré trápili akurát nejaké zasrané traumy z minulosti, ale podvedome chápalo, že minulosť sa zmeniť nedá, preto sa s ňou treba len a len zmieriť. To, čo ma zničilo, bola láska. Spálila ma - znie to ako klišé, ale je to tak. A Meretseger stále nie a nie vstať z toho popola ako fénix, čo je presne to, čo chceme, nie? Nanovo sa poskladať, používať opäť viac IQ než emócie, Žiť, Ž-I-ť, ŽIŤ...
Tak čo... Emócie štekajú, avšak Mer pôjde ďalej?"

Myslíte, že je to možné? Vstať po toľkých blbostiach, čo som porobila, z popola, a opäť ísť ďalej, nebyť si už sama sebe najväčším nepriateľom a konečne sa prijať, pričom sa až tak nepoddávať tomu onálepkovaniu, že som nejaká hraničiarka a bipolárka? A byť radšej tou, čo ňou som naozaj, byť radšej... Meretseger?

anjelik *

Katty, prepáč, ale mne sa nechce hrať na hru, kto čo ako myslel. Kto chce, porozumie, kto nie, neporozumie. :o)

katty*

nepodceňuj moje dedukcie :) ako sa ja snažím nepodceňovať tvoju inteligenciu ;)

ak si myslíš, že mer stačí len ju poklepávať po pleci, tak sa jej na to opýtaj :D čo mer? kde si?

Sanche

„Zmizne niekedy tá bolesť?“ – „Nie. Ale mení sa. Tá ťažoba... stále je s tebou. Ako tehla v kabelke. Ale dá sa s tým žiť. A niekedy dokonca pozabudneš.“ :)

anjelik *

Katty, ako to by mi faaakt pomohlo vyvyšovať sa nad niekým, koho ani nepoznám. Skvelá dedukcia. :o)
Napísala som len toľko, že človeku viac pomôže dobre mienená rada ako poklepávanie ho po pleci, aký je super a ako to zvláda. Nič iné za mojimi slovami nehľadaj.

katty~

tak to je dobré. na tejto klávesnici pre zmenu neviem nájsť hviezdičku :D no. anjelik. ja z toho tvojho komentára cítim dosť silnú nadradenosť. ?? čo to?