a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Tiez nemam rad teplo, ked som bol maly tak mi to az tak nevadilo, ale poslednych par rokov, asi tak od 14tich je leto co sa pocasia tyka moje najmenej oblubene rocne obdobie. Horucava, cely spoteny, chodit len v dakom tenkom kratkom tricku a potom nemam ziadne vrecko kde dat telefon, penazenku, doklady,... velmi neprakticke. Chodit na kupaliska ma tiez nebavi, ked je to kryte tak je tam este teplejsie jak vonku, ked nie tak aj tak tam prazi slnko, a potom zrazu do vody az prilis studenej, a co v nej, sediet a kukat do blba..
Najlepsie v jeseni/na jar, ked je tak do 15°C, vtedy hoci aj moze svietit slnko, cez vikendy si vecer zapalit ohen v krbe,...
odporucam vodu s citronom, zeleny caj a hlavne nikdy nepit napoje s ladom! ak budete pit lad bude vam este teplejsie-telo zacne produkovat teplo aby lad rozpustilo...ja mam v kancelarii 30 stupnov-pozeram akurat na teplomer...a celkom v pohode sa to da zvladnut...asi som zvyknuta z baru kde byvalo okolo 40 ked bolo plne:D
ja mam strasne rad ked zacne byt takto teplo.... na zaciatku je to super ale tak po mesiaci to uz ide na nervy
Leto miluju pubertiaci a hlavne zeny, ktore sa potia asi 10x menej, nez dospely chlap.
Samozrejme, ze kupaliska su v lete plne, ved kedy maju byt plne, cez zimu? :-D Plne su ludi, ktori nemusia makat = decka a ti, kori maju volno/vikend.
Skuste sediet cely den v aute, neklimatizovanej kancelarii alebo makat na vyrobnej linke a zmenite nazor velmi rychlo. ;-)
Co sa tyka nas, ktori zomierame z horucav, tak klima to isti.
Ja mam dazd rad.. dychat ten fajnovy sviezi vzduch, ked poprsi, je uplne slast. :-P
neviem ci vela ludi nema rado leto. Nezda sa mi lebo v lete co vidim tak dost vela ludi beha po vonku. A najma tie terasy aspon u nas su preplnene, kupaliska, detske ihriska, namestie, obchody. A ked prsi a fuka tak malokoho vonka strettnut a vsetci su niekde zalezeni. Takze ja mam pocit ze vela lludi leto miluje.
Seď doma vo vani, v studenej vode, alebo choď niekde na celý deň na plaváreň alebo kupalisko.Ale horučave sa aj tak úplne nevyhneš...
ved presne na to som narazal :(
Od zajtra pre vás nastane "peklo" :-) Snaď to prežijete :D
dobre, tak nemam(e) radi leto. co s tym urobime? :)
konecne niekto, kto mi cita z duse! mam presne rovnaky nazor ako ty ..