Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

Sejla

Tak 30+ stupňov nie je príjemných nikomu, pokial nie je na dovolenke, či niekde pri vode. Najlepšie počasie je tak 25-28 stupňov, ani moc zima ani teplo, človek si môže sadnúť do trávy, do parku. V zime je to vopruz, lebo musíte stále liezť niekam do vnútra, je to ombmedzenie skratka.

letný

ono to ze sa ludia potia je normalne, telo sa potenim schladzuje aby sa neprehrialo ale niektory ludia doslova v takychto dnoch smrdia. Da sa tomu zabranit deodorantom sviezim nie sladkastym. Nejaky sviezi deodorant a aj ked sa clovek spoti tak nebude smrdiet ale voniat. NIeje problem v potenim ako takom ale v zapachu. Kazdy sa predsa poti len niektori aj popritom vonaju.
a tym obeznym teda fakt nezavidim v takych dnoch. To musi byt strasne mat kila navyse v horucavach a tehotne nehovoriac. Zapareniny pod prsami, pod brucho, medzi stehnami, v tych tukovych koznych zahyboch kde je koza na kozi nalepena.

Bubliii

Nechcem sa zastávať ľudí, čo im naozaj hygiena nevonia, ale aj sama na sebe vidím, že pri 35°C sa môžem osprchovať aj 3x denne a aj tak budem non-stop spotená.. Takže niekedy ani sprcha ani všetky antiperspiranty nepomôžu... A neviem, ako by ste chceli v lete vetrať, keď ten vzduch je proste dusný, nehýbe sa a môžete mať aj celý deň otvorené.. a s tými "tlstými" ľuďmi to je poriadna diskriminácia - to akože každý, kto má pár kíl navyše, sa má cez leto skrývať doma zabalený v dlhom rukáve, aby nepohoršoval verejnosť?? To by sme teda dopadli. Každé ročné obdobie má svoje výhody aj nevýhody, ale niektoré nápady sú teda riadne odveci :)

´´´´´´

ja tiez leto nemam velmi v laske najma ked je dusne a horuce. Clovek chodi prepoteny, vsetci naokolo su spoteni a obnazeni. A co nemam rada su bose nohy. A tie slapky ked plieskaju po chodnikoch a niektori doslova akoby narocky plieskali cim hlasnejsie tym lepsie. A este ked su aj jedinci co hygiena im nic nehovori a smrdia bleeee. Hnus. Najlepsie je leto s teplotou do 22 stupnov a vietor. A nie tie dusna s 25a viac teplotami. Vsade horuco, mesta rozpalene, kupaliska preplnene hlava na hlave. Kazdy obnazeny a tie tlste velryby zenskeho aj muzskeho rodu. Keby aspon pekni stihli ludia chodili a nie ti tlstosi. Pride clovek do obchodu a tam spoteny zapach citit, dusno, nevetrany vzduch...

jajajajajaja

Si introvertny tip, mas rad pravdepodobne samotu a nemas rad ruch.Leto prave to prinasa, ruch, ludia vychadzaju z domovov, je ich vsade plno...Ja mam tiez rada dazd, vietor, fujavicu, kedy si clovek moze zaliezt do izby s cajom a pocuvat, ako vonku rube do okien dazd a buraca vietor.ale ked to uz trva velmi dlho, tak sa aj tesim, ked vyjde slnko.

muc

to, ze nemas rada teplo nie je ziadna choroba ako taka.

skor mi z teba ide negativizmus, zatrpknutost, zavist a neprajnost. a prave tieto negat. vlastnosti ti chorobu na fyzickom tele celkom urcite casom vyvolaju...

zewa

Tiez nemam rada teplo a lezie mi to na nervy. Neznasam sauny a ked je nad 26 stupnov, snazim sa obmedzovat pobyt vonku. Jedine v aute s klimou. Som z toho nervozna a podrazdena.
Ale urcite si nemyslim, ze to je nejaka choroba alebo co.

in blossom

nie, nie je to normalne. je normalne, ze nemas rada horucavy, ale nie to, druhym vnucovat svoju volu. ja napr. milujem slnko a leto, no predstava idealneho pocasia je u mna tak 25 stupnov, viac mi tiez prilis nevyhovuje, lebo nemusim horucavy, ze sa neda existovat a napriek tomu musiet vykonavat vsetky bezne povinnosti. jedine, kde mi take horucavy nevadia je pri vode, ale kto ma cas stale trcat pri vode, ze ano, ked musi pracovat, studovat, povinnosti doma... ale pri mori mi to vobec nevadi, milujem byt ponorena vo vode aj cele hodiny, co zas pri studenom pocasi mozne nie je. na druhej strane, milujem aj letny teply dazd, burky a aj hmla ma pre mna caro. ja zas nemusim zimu, ale ked su polia iskrivo biele od mrazu a ze su take trblietave lany, tak to sa mi paci. a dazd mam rada len ked je teplo, v zime ani nie, ale ked je leto, tak ten dazd ma taku svoju uzasnu vonu a niekedy je super takto zmoknut a tancovat v dazdi :)
ako tu uz bolo pisane, ludia ktori takto nenavidia leto bud:
a)su zakomplexovani zo seba ci svojej postavy a maju nervy ze co si oblecu ked to uz nejde tak zamaskovat, plus zavist a ziarlivost na tych peknych (vid kocka co ziarli na svojho frajera)
b)nemaju priatelov (asi aj autorka tejto temy) a stve ich, ze ostatni sa ako bavia pri vode a spol a preto by aj im dopriala aby bolo skaredo a museli ostat doma
c)maju nejaky zdravotny problem, bud psychicky alebo fyzicky, ze im proste vysoke teploty a slnko vyslovene skodia
lebo je rozdiel nieco nemat rad a preferovat proste ine (pocasie, rocne obdobie) a ine to nenavidiet a nedopriat ani tym, co maju radi opak ;)
ja nemusim cigarety a zato neprajem fajciarom nech sa nikdy uz nedostanu k cigaretam, zi a nechaj zit

alebo si proste len wanabee gothicka ci vampirka

icecoffe

a máš priateľov nejakých? Možno preto nenávidiš leto a teplo lebo nemáš s kým von, opaľovať sa, ku vode isť, na bike, na korčule, na výlet....
ja som tiež neznášala jeden čas leto lebo som nemala s kým ísť von a samej chodiť sa mi nechce, musím s niekym. A neznášala som keď vonku bolo teplo slnečno a ja som nemala nikoho s kým by som niekam šla. Mala som strašne depky a zúrivosť zároveň. Teraz som sa dala s jednou babou s ktorou pracujem dokopy ako kamošky a keď máme chuť tak niekam ideme spoločne poprípade aj jej sestra. Nemáme frajerov tak chodíme len my dve. Možno je problém v tom že nemáš nikoho a musíš sedieť doma. Nieje to náhodou tak? Mnoho ľudí by aj šlo von ale nemá s kým. Máš priateľov, frajera, kolegyne nejaké, brata-sestru, psa...?