a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
PartingGlass, kazdy ma rad cosi ine, niekto miluje horucavy, iny treskuce zimy, ked mas rada dazd-tvopja vec, ale priat ostatnym co maju radi slnko aby cez leto prsalo? to je pekne zlomyselne, nemyslis? takze to ake mas rada pocasie je suma jedno, ale to aka si zlomyselna nie!
Moja reč! Neviem prečo sa letné počasie všeobecne považuje za dobré pre mňa je dobré počasie na jeseň a v zime keď je chladno, sychravo, prší. Neznášam keď vonku svieti silné slnko a je teplo normálne je mi s toho psychicky aj fyzicky zle. Mám radšej pokoj a celá tá letná nálada mi vadí, najhoršie je že od všade z médií nám to predostierajú ako niečo úžasné no mám dosť keď počujem tie reči o tom ako teploty stúpajú a slniečko páli blé..
Ja zas nemusim zimu..ale to neznamena,zeby teraz mala tym,co ju zboznuju a maju radi /ci uz kvoli zimnym sportom, ze maju radsej chlad nez teplo, atd atd/ priat teplo,globalne oteplovanie atd...zi a nechaj zit..
ja som uplne presne taka ako ty. aj ked sa nemusim za svoje telo hanbit,/snad ani ty/ ten tvoj prispevok ako keby som pisala ja. Do Anglicka sa nechcem prestahovat, ale tiez mam z toho depky. Nenavidim, ked rano vykukne trochu slnko a aj ked je zima, ludia uz zacinaju behat v kratasoch.
A tiez este je len zima a uz ma desi predstava, ze za chvilu je tu zas to leto. Tajim sa s tymito pocitmi, pretoze \\\\\\\\\\\\\\\"kazdy\\\\\\\\\\\\\\\" chce len leto a slnieckooooo. Najradsej sa mi robi, ked je pekne pod mrakom a teplota okolo 20 st.. Ked svieti slnieckooo, som nanic, malatna, nic sa mi nechce.
MOzno vsak bude aj problem v niecom inom, ako napisal pred chvilou _meno - : ten moj, ked je chladno, nesvieti slnko, je taky trochu akoby primrznuty, bab si az tak /teda nejak moc/ nevsima, co je pre mna prpijemne, ale staci ked vykukne slnko, ci sa zacina oteplovat, zrazu ozije, pozera po kazdej trochu peknej babe, ked ide nejaka sexica /tiez nie som spatna, ale mna vidi stale/, to uz nie je mozne, radsej by som bola, keby bola uplna tma a nebolo nic vidiet.
Ahoj PartingGlass
A s cim ti treba pomoct? :-)
Mas rada zelen a uprsane pocasie. Je to tvoj nazor, predstava v sucasnosti.
Mozno 'problem' moze byt ta veta v ktorej chces aby boli vsetci 'unudeni na smrt'. Tato veta sa vobec netyka teba a tvojej spokojnosti - prave naopak, je nebezpecna nakolko chces druhym len uskodit. A co je horsie - chces im nanutit svoju volu (zelena uprsana krajinka) a chces aby bolo proti nej (aby bolo znudeni).
Nase spravanie ma korene v nasej minulosti. Leto moze byt pre teba pojem spajajuci sa so slovami : ludia, pokoj, telo.
To sa mohlo stat XY sitauaciami, poznas ich len sama z velkej miery nevedome (uz su padnute hlboko do pamate mozgu).
Skus sa seba pytat, co na lete nenavidis a napis si to na papier. Potom si napis k tomu par, ako tvoje nazory zrejme vznikli. Tymto pochopis svoj postoj k 'letu'. Ked zistis pricinu (povod) svojich nazorov, zistis ze mnohe z nich nie su az tak osozne. Preco sa branit letu, vode, priatelom a opalovaniu? Kazda vec je relativna. Napriklad ty sa opakujes rada 0. Niekto sa opaluje rad casto, niekto kazducky den. Nic z toho nie je spravne anj nespravne. Kazdy clovek v kazdej situacii kona ako najlepsie uzna za vhodne, aby bol ako on tak aj ostatni spokojni.
Totizto ked mas rad zelen 20stupnov a dazd..znamena ze si stym spokojna ked tak konas. Podobne ako ten co ma rad leto slnko tak aj robi. Rob co ta bavi-nenadavaj na druhych ze robia co ich bavi - oni totizto nevedia co bavi teba, cize sa bud k nim mozes pripojit..Alebo sa pripoj k ludom co robia ine :-))
Rob co ta bavi, co ta nebavi ale ma dobry ciel-hladaj co by ta mohlo bavit. Ved nie azda niekoho bavi upratovanie zatial co druheho nie? Ked niekhoo bavi sa starat o zvierata a druhy kruti hlavou.....Tazko zadefinovat 'bavi ma'. Ono 'bavit' je len pohlad na chemiu cloveka, ktora je tiez velmi relativna. Preto len rob co ta bavi :-))))
Ako sa vravi, je tazke nas pokoj v sebe, avsak najst ho inde je nemozne.
Vela stastia. A pekny dnik PartingGlass, dnes je aspon tu uuplne nedela podla tvojich predstav :-)
V podstate mas iba dve moznosti. Bud sa prestahujes niekam, kde leto nie je, alebo to prestanes riesit. Pocasie je jedna z veci, ktore nemozes ty ako jedinec vobec ovplyvnit, takze prilisne zamyslanie sa nad tym ci mas alebo nemas rada leto je uplna strata casu, to leto pride a vobec sa ta nebude pyatat, presne tak ako pride jesen, zima, jar a zase leto. Mat tak tvoje starosti.
ja tucny niesom .. mam vysportovanu postavu a leto neznasam .. najradsej mam ked prsi :)
Prestahuj sa do Anglicka, tam furt prsi :)
Sejla: toto si vystihla..100 bodov :D
ja to vidím rovnako :D su tucný, tým padom im je horuco a hanbia sa vonku v kratkom oblecení :D :D :D