a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Poznám dve skupiny ľudí s týmto problémom: tuční ľudia a rôzni gotici. Gotici a dead metalisti by sa najradšej predchádzali v nórskom zahmlenom ihličnatom lese popri búrke a najlepšie v noci. Ako v tých videoklipoch. A tlstých ľudí zohrieva sadlo, takže im je teplo aj v zime, v lete teda musia umierať.
ja mam presne ten isty problem. neznasam teplo. ked vidim ze vonku je teplo a svieti slnko, tak radsej sedim doma a mam az z toho depresie
ste vy normálny? :D ako niekto nemôze mat rad leto? :O to co? :D
ja som stravila skoro 3 mesiace v anglicku, kde prsí kazdy druhý den a je zima (teda aspon pre mna to bolo studene pocasie, aj ked oni behali v kratkych trickach) skoro som tam skapala z toho pocasia, nikdy viac, nechcela by som tam zit uz len kvôli tomu drbnutému pocasiu
zaujimave vzhladom na to, ze na slovensku je teplo asi 2 mesiace v roku, mozno 3, ak prizmurim oko
Nie si sama aj ja mám rád zamračené počasie ked jemne pofukuje a hlavne dážd je pre mňa upokojúci vždy rád sa v ňom prechádzam. Preto mám aj rád snowboardovanie či lyžovanie ako hocijaká letné športy kde človek iba praží :) Tiež veľakrát premýšlam, že by som žil v takej Kanade tam je pre mna ideálne počasie
ja som na tom uplne rovnako. pri mori mi to vsak vobec nevadi. na Slovensku je to ale nehorazne utrpenie. ranna uprsana krajina je super. nikde nikoho, clovek ma klud a pokoj :)
No čo už :D
no, do takého Írska alebo Škótska. Počasie je tam pre mňa ako stvorené. Raz sa mi možno podarí. Pevne dúfam
Šibe ti a nie si jediná...
sa prestahuj....