a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Ja mám zase leto rád. Veď sa len treba ľahko obliecť a všetko je ok. Môžeš sa ísť pobicyklovať, k vode a podobne.
Svieť Slniečko svieť, nech mám čistú pleť:-)
No, to som zvedavý, kedy zrušia tú tému, čo ju založila divocina.
Majte sa, nemám záujem o ďalšiu komunikáciu s nasrdenými býkmi.
Stanovil diagnózu ? A akú ? Prosím, prezraď, akú... Moja nevedomosť mi neumožňuje porozumieť tvojej reči.
Vyborne Palko. :-D Niet co dodat. Sam si si stanovil diagnozu.
Zeny niesu nadradenym ale rovnocennym pohlavim. Aj ked neprispievaju tolkymi peniazmi do statnej pokladnice. :-)
V reálnom živote sa mi ženské smejú do ksichtu, majú ironické poznamky na mojú osobu. Cítim sa ako taký lúzer :-))) Aspoň tu nad vami vládnem, takto cez písmenka. Prečo ženské takmer nikdy nechodia samé ? Lebo vtedy by si do mňa žiadná nedovolila. Chlapi sú moji kamoši, aj keď nejakého vidím po prvý raz. To len ženské si myslia, že sú nadradeným pohlavím...No, nech si žijú vo svojej bubline...
Ale pre mna muz vyzera inak. Ty si len frustrovsna kopka nestastia zufalo kriciaca,aby si ju niekto vsimol. Skus iny pristup,tymto si oslovenie "muz" nezasluzis.
Je to kazdeho vec ako zije a aj ako travi leto. :-)
Uvedom si, Moreial, ako sa bavíš s mužom, ty trubka. Toto fórum nie je pod tvojou správou, takže ma môžeš poslať maximálne do tvojho anusu... Ale to je typické, ženské by sa len vyvaľovali na slnku v 30-40 stupňových horúčavach, zatiaľčo muži majú počas horúcich dní robiť na ich lenivé obhorené rite.
Pocuj, urob nam laskavost a zalez dakam do nory, lebo odkedy si "zavital" na toto forum, len tu otravujes vzduch. Neviem co si zac, ale zjavne ti robi dobre rypat do ludi, najma do zien. Chudacik zakomplexovany.
Pre mna je kazdy unfukanec, kto fnuka kvoli niecomu, co nemoze zmenit. Naco, akoze naco? Mam ja fnukat, ze mrznem ked je vonku pod 15? :-D Schvalne, ci je tu daka tema o zime. Ludia sa naucili zit so zimou, tak sa nejak musia naucit zit s letom. Ja predsa nemozem zato, ze leta su silnejsie nez spred minulych rokov. Neozyvala by som sa, keby sa ludia nestazovali, ze je vonku cosi nad 20. Aj do 30 sa este da vydrzat. Nad je uz problem. Proste nech sa to pekne strieda, nech si kazdy pride na svoje a nemysli len na seba, vsak Palinko?
A do ufňukancov si nadávaj niekomu inému.
Moieral, aký (skoro) celý rok zima ? Veď od polovice marca bolo teplo, kedy sme mohli zhadzovať bundy a ponechať si len ľahkú mikiny, v prvej polovici apríla boli letné teploty, od polovice apríla do polovíce maja sa striedali oteplenia a ochladenia a od polovive mája je už viac menej len teplo a veľmi sucho, občas zaprší. Teraz sú neznesiteľné horúčavy, pričom je možné, že budú s prestávkami pretrvávať aj v septembri. V oktobri bude babie leto, ktoré sa bude mať problem odpratať do polovice novembra, tak ako to býva po väčšinu rokov. Zima so snehom a mrazmi trvá OVEĽA kratšie ako letné horúčavy. Takisto omnoho viac výjazdov sanitiek je viac počas horúčav ako počas mrazov. Niektorí jednoducho neznesieme teploty nad 25 stupňov... Už nech to skončí...
Ach jaj. Uz som sa tesila, kedy zas zacnu ufnukanci nadavat na leto. Nechapem to ale, ked je fakt vacsina roka zima, zima a este raz zima. A vy by ste este chceli aby bola nonstop zima. No pekne. Esteze podla vas sa pocasie "neriadi".