Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

Marosko-n

Vážený ,táto téma je katastrofálna. Leto ,každý sa po 8 mesačnej zime teší na teplo aby to teplo a slnko stvorené Bohom, ktoré slúži celému ľudstvu a živočíchom je prospešné a liečivé. Všetkého veľa škodí aj vody aj slnka, ktoré sú hlavnou podmienkou na život.
Mali by sme sa tešíť z leta a nehundrať a nenávidieť leto - Slnko.
Konečne v lete sa telo odhlieni a v dostatku zelenej potravy si naše tela doplnia stopové prvky a tak sa pripravia na dlhých 8 mesiacov nedostatkových potravín, aby prežilo zimné chudobné obdobie.
Naňba za takúto proti zdravu založená téma, HAŇBA.

Riave

Tak dnes som si užívala leto, 3 hodinky pri vode, natierala som sa 50tkou a aj tak som červená, úplne spalena, ďakujem pekne za leto, som ryšavá a na slnku by som nemala byť vôbec :( a teraz sa pýtam "odborníkov", aj na toto sa mam dat liečiť?? :D

poradim38

Tiez mi nepride ze zdravo rozmyslate, ja byvam na juhu kde byva najviac teplo a leto mam najradsej.... a nezijem klimatizovanym stylom, klimatizaciu mam jedine v praci, kde ju vypinam lebo mi vadi.... radsej sa budem potit..... kazdy mame radi nieco ine, ale toto uz mi pride chore trosku, aby si tu ludia posielali obrazky zimy, ked je vonku leto.... to uz je aj fanatizmus podla mna.... co vidite zle na slnku, na teplu, na pobyte pri vode, oddych... ved to je najlepsie pre telo.... konecne sa nemusime obliekat ako cibule, kazdy clovek je pokojnejsi, zdravsi..... no neviem.... ale tiez som mala kedysi spoluziacku na strednej, ktora tiez nemala rada leto, to uz bol ale iny extrem, kvoli tomu nechodila nikde, cele prazdniny doma a ani do skoly nechodila, ked uz bolo von teplo..... ak ste fakt takyto, tak to uz je na psychologa....

Angelika3

Táto téma sa netýka všetkých na Slovensku, ale najmä tých žijúcich na juhu a juhozápade a zároveň nežijúcich štýlom- ráno si vleziem do klimatizovaného auta, vyveziem sa do klimatizovanej kancelárie, napapám v klimatizovanej kantíne a večer sa vrátim klimatizovaným autom do klimatizovaného domu, takže sa ráno budím sladko vybuvaný, všakže.

WinterSnow

Keď nemáte radi zimu, tak neviem čo robíte v tejto téme, založte si inú a tam si ospevujte to vaše "leto". Ešte šťastie, že trvá tak krátko. Áno, oveľa radšej mám sneh a čľapkanice a "vetrisko" ako hnusné dusné uparené počasie, keď sa celý deň len potím a som úplne bez energie. A nadváhu ani zďaleka nemám, ak by ste niektorí chceli určiť "diagnózu". Píšte si čo chcete, aj tak sa už teším na zimu :)

Gulka32

Radšej cely rok len jar a leto.Neviem co vidite pekne na tej jeseni zahmlenej uprsanej a o zime tu na slovensku sa uz neda ani hovoriť.Ved to je len sama mlaka blato dazd a sneh žiadny.Necudo ze potom vela ľudí trpi depresiami ked tvrdia ze leto a slnko neznasaju,ved to slnko dodava cloveku energiu a pozitivnu naladu a nie hnusne zachmurene,uprsane počasie.Sorry ludia ale sibe vam podaktorym si myslím.

Stenahlavu

Bože vy ste asi naozaj na hlavu každý. Myslím si, že každý normalny zdravý človek má rád keď je von konečne trochu slniečka a môže sa venovať letným športom a kúpaniu popripade iným letným činnostiam. Veď slnko a teplo je pre človeka nevyhnutné, keby sme žili ako v dobe ladovej, ľudia by neprežili... Ja neviem, vám sa páči viac, keď je zima, -15 stupnov, všade člapkanice, plno vody, snehu, záveje, vietor, buď prši alebo sneží?? To je akože podla vás super? Ja mám tiež rada zimu, ale mám rada všetky ročné obdobia.. nie ako vy tu že dobre že nevýjdete cez leto von a aj tak to je povečšine z vašich komplexov zo seba. Keby bola celá zima taká ako na tých vašich obrázkoch, pochopila by som, ale taká zima je možno týžden a potom sa začne všetko topiť a je všade blato, voda, človek sa musí obliecť minimalne 4 vrstvovo, lebo je vetrisko jak šlak....ja si myslím že by ste mali naozaj vyhladať odbornú pomoc, lebo takéto normálne depresie z leta som ešte nevidela...