Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

Parting Glass

lilio Ty máš už asi riadne prepečený mozog. Neviem v ktorej časti Slovenska žiješ, ale posledných pár rokov začína leto už v máji. Tento rok koncom apríla. To už máš v podstate niečo cez 3 mesiace tepla keď prirátam august, ktorý bude tiež pravdepodobne horúci tak sú to 4 a v septembri tiež býva niekedy neznesitelné teplo. Tak si nevymýšlaj. Samozrejme že keď si válaš riť celý deň niekde pri vode tak ti je hej. Niekto nemá takú možnosť byť celé dni pri vode. Ale úprimne ja by som sa ani za milón nevyvalovala na slnku pri vode, lebo by mi to ubralo ešte viacej mojej životnej energie. A takí ludia ako ty ma nesmierne vytáčajú. Ano som podráždená. Z toho tepla!!!

dobreuz

podľa vlhkosti budú nočné teploty - minulý rok klesali kvôli tomu, že bolo strašne sucho v auguste, ale stačí sa pozrieť pár rokov dozadu a vždy bol august teplejší ako júl, takže sa máte ešte na čo tešiť :D :D

Ashley555

Nebojte sa ty co mate radi jesen a chladne pocasie o chvilu sa to skonci uz len mesiac necely lebo na konci augusta uz budu nocne teploty vyrazne klesat ..a uz sa aj dni skracuju kazdy den o 2 minuty ...uz sa neviem dockat kazdy den odratavam a tesim sa ze uz sa blizime k septembru zajtra uz august konecne ....toto hlavne maj ,jun,jul mame za sebou uspesne ....to rychlo zbehne ....

Maybelline

lilio
A čo keby si musela chodiť celé leto do práce?? Aj tak by si sa tešila, že je 35+ ? Lebo my pracujúci, keď chceme mať v lete voľno (lebo v takých horúčavách sa pracovať nedá), musíme si vybrať dovolenku, a 2 mesiace dovolenky nemá nikto. Preto si ja okrem dovolenky každý rok beriem aj neplatené voľno. Ty sa možno tešíš, keďže sa celý júl-august vyvaľuješ s deckom niekde pri vode, ale svoj názor možno zmeníš, ak znovu nastúpiš do práce...

dobreuz

To že kolabujú ľudia za to si môžu sami, majú si zvykať a otužovať, ale keď niekomu poviem že nech sa pripravuje na horúce počasie a nech sa nevyzliek do krátkeho trička pokým nie je horúčava, tak ma iba vysmeje. Tak teraz sa ja smejem. Aj tak LETO NAJ!!

lilio

wtf... ja leto milujem .... co je pekne na zime ?? a sychravom pocasi ,?? ja mam len depresie .. clovek nemoze nic robit ,len sediet doma na zadku .. leto a slnko ma dobija energiou .... milujem vodu ,slnko ,opalovanie .. nevravim ze to nie je unavne ... aj ja mam chvilky dat sa do chladku s ventilatorom .. ale v lete ma clovek tie najkrajsie zazitky ... tie dva posrate mesiace tepla co si clovek doslova vymodli dokopy predsa stoji za uzitie ,pozvysok tu mame poondeny mordor co ma len ubija k depresiam ... ja zas nenavidm uprsanu jesen a zimu ... sa mi nechce ist na 5 metrov do obchodu ....a mam zavraty a depky . .... 3/4 roka clovek nosi poondene bundy ,300 vrstiev ,idem len do obchodu musim sanaobliekat ako poondena cibula ... a to nevravim o decku ... kym sa oblecieme do mesta zmeskam 4 busy !!!!!! nie je nic lepsie ako si rano dat tielko ,kratasy a zabky ... ist na zmrzku ,k vode .. uzivat si leto .. lebo predsa zas 1.9 na den presne sa sem dovali ta posrata uprsana jesen ..a sme skoncili ... ale ked ma prist JAR tak to sa clovek nemoze dozit ..... peace .:)

Kaska1

Tak ja si radšej šetrím dovolenku na to, aby som niekam vypadla odtiaľto. Každý rok kolabujú, zomierajú ľudia na horúčavy, ak ešte niekto bude tvrdiť aké je to úžasné, mal by si podľa mňa dať facku a spamätať sa

Maybelline

Ja som si zobrala na takmer celé leto dovolenku, nebudem sa predsa trepať do práce v takýchto horúčavách ! Som rada, že mám voľno a nič nemusím :) len sa každú chvíľu chladím studenou vodou a vyjedám zmrzlinu :) A keďže bývam v centre Bratislavy tak v lete takmer ani nepoužívam MHD, kde potrebujem, zájdem aj peši. A namiesto vypekania sa na kúpalisku medzi množstvom ľudí radšej idem do lesa, kde je ticho a pokoj a takmer žiadni ľudia.
Netreba "nenávidieť leto", ale radšej si spraviť svoj vlastný letný režim, tak ako som to urobila ja.

Garvik

Daj si poslať kocky ľadu,, poštar musí prísť až k dveram.
Ale môže sa stať že ked bude chcieť zvoniť k tebe tak to bude zvoniť k susede, omylom.. Lebo aj ten zvonček je z tepla zblbnutý.
Moderator sa snaží davať dobrú náladu, aj tomu je teplo..
Vraj nejaka jablbova dieta letí- asi z tej Arktídy.
Každý niečo robí.(.Taxikom, treba isť, v podvečer.

Kaska1

Presne, tí moderátori v rádiach ma s tým neskutočne iritujú.
A teraz mi volal môj muž (robí vodiča mestskej hromadnej dopravy), že má v kabíne asi 60 stupňov, takto bude voziť prepotených nešťastných ľudí až do večera, ale oni aspoň môžu vystúpiť. Mám o neho aj strach, veď to je na infarkt. Je kopec povolaní, kde sa musia v horúčavach ľudia takto trápiť, čo takí robotníci na stavbách...
Je to HNUS