a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Tak ty to pravdepodobne nemas v hlave v poriadku...
Podľa predpovede na stránke accuweather bude počas celého septembra prevažne slnečno s teplotami 20 - 25 stupňov. Takže všetci odporcovia leta a slnka, máte sa na čo tešiť :)
Radšej akékoľvek mrazy, ako toto neznesiteľné teplo. V zime keď je človek vnútri, všade je prekúrené, takže aj zabudnete, že je zima, keď ju už tak nemáte radi, ale teraz sa nedá vydržať nikde, či vnútri alebo vonku, všade je neznesiteľne teplo. A kto vyplakával, aby sa skončili mrazy? Ja som to určite nebola.
Jak tu všetci nedávate na leto, hlavne že keď boli na konci februára silné mrazy, tak ste vyplakávali že nech sa už skončia tie mrazy, že sa to nedá vydržať... OMG...
Konečne prší, takže dúfam, že dnes sa už slnko neukáže. Už len také 2 - 3 týždne a začne sa pomaly (alebo aj rýchlo) ochladzovať, a áno, dúfam že jeseň príde presne 1.9., ale mohla by aj skôr. Ja mám voľno až skoro do konca augusta, takže už do horúčavy nemusím ísť, len ju sledovať spoza okna svojho bytu :).
A nechapem ludi ktori chodia na dovolenky pri more do tych horucav a este si za to aj platia, ani zadarmo ani keby som vyhrala tu dovolenku tak ma tam nikto nedostane, radsej nech prsi ako keby malo svietit slnko.
Hnus, cele leto, este mesiac , uz to vydrzime, tesim sa na jesen a nech su poriadne mrazy, nikdy som teplo nemala rada a ked pocujem druhych hovorit ze slniecko az mi je zle z toho. Zlata zima
A ešte si tiež myslím, že kto si vie vytvoriť to tzv. "teplo domova" práve doma za upršanými oknami, tak mu jednoducho nechýbajú letné aktivity typu- všetci sme na kúpalisku s uvrešťanými deťmi hlava na hlave, príp. na hrádzi bicykel za bicyklom.
Nedá mi ešte nenapísať, ako mi tento rok chýbala jar. Normálne, keď je sviežo, voňavo, smaragdovo, zem sa krásne pomaly prebúdza. Tento rok som mala jeden deň legíny a zrazu v apríli som už rovno na ďalší deň musela začať chodiť s holými nohami, čo bolo tak teplo. Orgován a podobné záležitosti ako biele a ružové zakvitnuté stromy, som si ledva stihla všimnúť, lebo trvali asi jeden deň.
A vlastne aj zima mi tu na západe chýbala, tým myslím krásny ligotavý, čistý sneh, tento rok som si ho užila možno tak dva dni?! A najlepšie keď som vtedy počula dvoch blbečkov ako sa sťažovali, že si nemôžu v kľude kvôli snehu vyvážať rite v aute. Sa nečudujem, že sa nám tu z iných kútov Slovenska vysmievajú, keď sme takýto čo sa snehu týka.
Ech strašne mi je smutno z toho. A tiež som v horúčave podráždená a v depke. A aj taká blbosť ma inak dosť serie- že si človek nanesie pekný make up a o päť minút sa mu rozpustí.
Ako písali nižšie- áno aj ja odratávam dni a doslova sekundy kedy sa toto skončí!
od jari je teplo.
Nevychadzeť v tej najväčšej horučave.
Strava zaklad života- dať si doniesť.
Ja otvoram aj dospelým, detom aj psom, dvere. Tak musia otvorit aj jedlu.
Dvere a vchod a pod im nepatri.,spoločné(.
A topanky s hrubšou podražkou- citit aj na nohach. 35- ,v teplých krajoch ako- ?