a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Bambulas, urobila si skvelé rozhodnutie, gratulujem.
Letooo, je škoda, že máš zlé pocity z leta, je to krásne obdobie. Popravde, priame slnko nemusím ani ja, ale dá sa. Neskúšala si počas pobytu, prechádzky vonku nejaké pomocné riešenie? Napríklad chladné vlhčené obrúsky, ktorými by si sa osviežovala a tak zmiernila páľu slnka.
Ja mam rad leto, lebo sa rychlejsie opijem a tym padom usetrim korunky
Aj ja som kedysi nenavidela leto, pretoze som bola plna komplexov. Mam krive nohy a dat si suknu cez leto bolo hrozne. Vsetci po mne pozerali, muzi nahlas hovorili tesne za mojim chrbtom, ze by nemohli mat taku zenu. Mam viditelnejsie chlpky, po celom tele. Dat si kratasy znamenalo ukazat chlpate stehna, ramena s naozaj viditelnymi chlpkami. Tych sprostych reci som si veru uzila. Ked je teplo, potim sa neskutocne, najma na tvari. Nikto nema nikdy tak spoteny ks*icht. A ludia si dovolili smiat sa mi za to, ako keby to bolo cosi vtipne. Skrz toto vsetko som nenavidela leto a daleko radsej som mala chladne dni, kedy nebolo vidno moje nohy, chlpy a spotenu tvar. A potom som si uvedomila, ze preco sa mam obmedzovat kvoli takym hlupostiam a kvoli takym hlupym ludom, ako su okolo mna. Odvtedy kaslem na vsetko a leto si uzivam. Je rozdiel ak nemate radi leto lebo sa nemozete ani nadychnut. A rozdiel je mat komplexy zo seba a preto nenavidiet leto :)
ja to mam tak...ked na mna priamo zasvieti slnko, mam pocit ze sa udusim, skratka neda sa mi dychat, takisto som velmi z tepla nervozna a casto dostavam migreny ked sa trosku prejdem po slnku. Ale na druhej strane sa viac citim ze zijem, ked je leto, paci sa mi spev vtakov, rano dokonca u nas aj v noci, ked pocut cvrckov, to mozem...proste vsetko je akesi zivsie a krajsie..a mam rada more
ja to mam tak...ked na mna priamo zasvieti slnko, mam pocit ze sa udusim, skratka neda sa mi dychat, takisto som velmi z tepla nervozna a casto dostavam migreny ked sa trosku prejdem po slnku. Ale na druhej strane sa viac citim ze zijem, ked je leto, paci sa mi spev vtakov, rano dokonca u nas aj v noci, ked pocut cvrckov, to mozem...proste vsetko je akesi zivsie a krajsie
Ani ja nemám rád letné obdobie. Jednak mi je nepríjemne teplo, ale najmä preto, že je vonku vyššia koncentrácia zamilovaných párikov, často viac než o polovicu mladších než ja. To vo mne, človeku, ktorý vo svojích 48 rokoch nezažil ani bozk, vyvoláva veľkú frustráciu.
Normálne to neni,hybaj sa dat liečiť.Zamracene hnusne hmliste pocssie len cloveku kazi náladu,ked je slniečko vonku hned je cloveku lepšie.
Znova otvaram tuto temu ....n3viem sa dozkat jesene je 20 hodin vecer a vonku 27 stupnov stale a dusnota je mi strasne zle neda sa dychat a boli ma hlava a to je este len zacistok juna este pretrpiet 2 dlhe mesiace pekla nie leta ....je tu este niekto taky kto ma podobny nazor ????
ja tiez ale len preto ze sa ako zastupkyna tucnych ludi budem potit v zahalujucom obleceni :-( hrozne