Nenávidím leto

Príspevok v téme: Nenávidím leto
PartingGlass

a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom

WinterSnow

bludie - a s akým odborníkom? O takom som ešte nepočula. Čo je to za nápad, každého kto nie je ako väčšina, hneď posielať za odborníkom? Ja tiež neznášam leto a veľmi ma teší, že zatiaľ to tento rok na nejaké priveľké horúčavy nevyzerá, často prší, čiže typické slovenské leto ako má byť, aj keď mnohí by si iste priali africké tropické horúčavy, ale akosi zabúdajú, že sú na Slovensku, kde ľudia nie sú uspôsobení na také počasie. Už zostáva vydržať 1,5 mesiaca a zas bude na pol roka pokoj od pražiaceho slnka.

PatrishaWinter

Ani ja nemam rada leto a slnko. Bol to jeden z najhlavnejsich dovodov, preco som sa navzdy odstahovala zo Slovenska. Milujem zimu a sneh... ked raz za cas aj navstivim Slovensko, tak cez chladne mesiace.

Riave

Ja tiež neznášam leto, som bledý typ s ryšavými vlasmi, opálim sa iba do červena, potom to hneď zbledne, zo samoopaľovacích krémov som vždy fľakatá a ak náhodou aj nie, o dva dni som opäť biela ako stena :( ale to je najmenší problém, keď cestujem v bratislavskej mhd veľakrát mi z tých teplôt a spotených ľudí býva zle, v práci sa neviem sústrediť, stále by som spala, v byte máme 29-30 stupňov, nakoľko je pod nami kotolňa a do okien nám praží celý deň :( nedá sa ani spať, nedá sa športovať, nedá sa proste žiť, milujem jar a jeseň, aj zima je fajn ale cez leto doslova trpím.

Phobia

Ja mám rada jeseň. Hmly skoro každé ráno, paráda a hlavne žiadne búrky.

Leto nemám rada, kvôli búrkam (fóbia), včelám a podobnej hávedi (tiež fóbia), horúčavám, slnku a kvôli tomu, že takmer každý deň niekto kosí trávu a mňa to budí (bývam na dedine). Práve dnes ma tie kosačky zobudili.
Je aj viac vecí, no neviem si spomenúť.

Ulrike

Uz nemame jar zo zimi rovno do leta a naopak ...a potom clovek je ako omameny zniceny a vsetko ho boli bodaj by nie ked pocasie je taketo ...leta su pekelne horuce a dusne a zimi zas dazdive s vysokym reagovanim na lamanie kosti ,chrbtice a celkovou nepohodou cloveka vlipom pocasia . Co bude dalej to nikto nevie no lepsie nas necaka nic ...treba si zvykat

Angelika3

Kde bola tento rok jar? Otras. Kebyže žijem niekde hore, alebo mámte tu na Slovensku more, nepoviem ani pol slova. Z roka na rok je to horšie.