a nielenže leto, mne doslova lezie na nervy keď slnko čo i len vykukne spod mrakov. Milujem rána keď je zamračené a hmla to pre mňa znamená nádherný deň. Jooj a jak by som sa pobavila keby cez leto len pršalo a všetci tí ktorý vytrčajú tie svoje holé upachtené telá pri vode sedia niekde doma a unudený na smrť z toho že prší a je chladno. Nádherná predstava :)
No ale srandičiek dosť :D Povedzte mi niekto je to normálne? Ako ja som nikdy nebola teplomilný typ vždy som mala radšej zimu alebo jeseň, ale začínam si všímať že je to stále horšie a horšie. Občas ma to i obmedzuje pretože keď je teplo a svieti slnko tak ja som totálne vyšťavená, úplne nepoužitelná, nič sa mi nechce, všade zastreté, ale už sa snažím prekonávať šak inak to vlastne nejde. Človek má vždy nejaké povinnosti. Neviem možno to bude súvisieť aj s nejakým zdravotným problémom ale asi skôr psychický. Mne sa jednoducho páči upršaná krásna zelená krajinka s teplotami okolo 20 stupňov a zas keď si len spomeniem na pláže, palmy modrú oblohu, žeravé slnko alebo na nejakú púšť tak idem doslova skapať. Prosím vás povedzte mi že mi nešibe a že nie som jediná s takým problémom
Nenávidím leto
Ty si jak malé decko, ako pubertiak 14 ročný :D Ja si založím svoju tému pre ludí, ktorí nenávidia mrazy a zimu a ani mi tam potom nepíš :D
rasto212 - nech máš aj 129 rokov, si ako malé decko, ktoré si ešte neuvedomuje škodlivosť slnka. A padaj z tejto témy, je založená pre ľudí, ktorí NEnávidia leto.
Hej, že prázdninujúce deti :D Mám 29 rokov hlavne :D A nekecaj, že váčšinu roka je chladné počasie, lebo okolo 20 C teploty sa medzi chladné nepočítajú. A globálne oteplovanie funguje, takže o pár rokov tu bude bežne 45C. Žiadna výhra teda pre vás, zvykajte si :D
rasto212 - je jasné, že prázdninujúce deti, medzi ktoré asi patríš, majú radi leto, lebo majú voľno od školy, ale my dospelí a pracujúci leto vnímame trochu inak, to pochopíš keď vyrastieš. Ale aj tak máš smolu, lebo na Slovensku je väčšiu časť roka chladno, a leto sa o pár týždňov našťastie už skončí. Tak sa ešte rýchlo bež poopekať na pražiacom slnku, už nemáš veľa času.
toto mozu napisat iba manekyni ktori nevedia co je to robit na slnku :D alebo ktori chodia behat a pripieklo im hlavu ...proste hlupaci ktori sa na akokolvek nezdravom slnku opekaju a ignoruju ake tazkosti sposobuje ostatnym
Konečne rozumný človek, Rasťo. By som tých čo nenávidia leto vyhnal na Sibír bez práva na návrat a potom by po roku doslova žobronili o leto.
Ja milujem toto leto, mohlo by byť ešte aj teplejšie ako napríklad v Portugalsku a Španielsku. Milujem teplo, byť pri bazéne a chlontať miešané ladové drinky. Kto nemá toto rád, nech ide žiť na Ural, lebo tu bude z roka na rok už len teplejšie :D
hnusne leto je toto :( uz nech to skonciii
Accuweather už možno o týždeň bude ukazovať na september úplne iné teploty ako tam sú teraz, ale isté je, že od októbra do apríla žiadne veľké teplo rozhodne nebude, takže sa treba presťahovať do Afriky ak vám to páliace slnko bude tak veľmi chýbať.
Teploty v septembri do 25 stupnov cez den su fajn ale nad 25 je uz peklo ... A na accuweather v oktobri uz len jeden stupnen v noci a snezenie takze zima pride skor a to sa budete mat naco tesit vy co mate radi leto a slnisko hnusne ....teraz ani jest nechuti cloveku ..je mi na odpadnutie vzdy iba v lete hnusnom..uz nech je koniec augusta ....a zacinaju uz hurikany takze co chvila k nam prinesu studensi vzduchh uz na konci augusta ....dni sa skracuju a leto o chvilu nebude mat silu konecne pojde do certa ...nestacilo vam od aprila 5 mesiacov tepla???? A vraj len par dni trva ....uz len nejako vydrzat tieto 2 tyzdne teraz to vrcholi no potom NOCNE TEPLOTY IDU VYRAZNE DOLE A CEZ DEN SA NESTIHNE TAK OTEPLIT ABY CLOVEKU BOLO AZ ZLE .....