Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

buchta

Miky gratulujem,
ja tiez asi 35 kg potrebujem zhodit prosim napis co si jedol take povedzme 3-4 dni ako piklad pre nas.
To je super ze sa ti dari
Porad

karotkaa

Ja som od januara tohto roku doteraz schudla priblizne 6 kg :)) Doobeda som sa snazila jest pecivo, sem tam sladke, obed - klasika, vecera - uz len bielkoviny + k tomu 3 - 4x do tyzdna cvicenie :)))

Miky 1303

ahojte!Schudol som 35 kg asi za pol roka!Ziadne lieky,cvicenie,ani nic podobne!Stravoval som sa normalne ako do vtedy!Len v mensich mnozstvach!Slane,sladke,mastne,proste jedol som vsetko!Uz tri roky sa mi dari svoju novu vahu drzat!Tak sem tam sa stene ze nabehne neake kylo naviac,ale po uvedomeni sa to zase da dat do poriadku!Som na to hrdy,ze sa mi dari drzat si vahu na jednej miere!

kačenka

Ahojte. Ja som pažrošila až kým som sa nedostala na 70 kg. To bolo tak pred 3 rokmi. Potom som povedala stop a začala som cvičiť, po piatej nejesť a obmedzovať chlieb a pečivo. Schudla som na 60 keď som sa vydávala a bola som na seba hrdá. Vyzerala som OK...Ale potom som otehotnela. Pribrala som 5 kg a potratila som. Teraz sa nemôžem tých 5 kg zbaviť. Aj cvičím na orbitracku, aj behám niekedy ale sladkosti mi ostali. Nie a nie sa toho zbaviť..

DETI:-)

aHOJTE,

Tak ja som mala vždy vahu 60-65 pri vyške 170cm na strednej a vždy to kolisalo. Teraz po dvoch detoch ked som pribrala aj 12-18kg vážim 57kg:-)Deti su najlepšie riešenie na chudnutie.-))
Ale samozrejme dobre sa cviči na fitlopte, kto nerad beha a niči si kolena a samozrejme srpávne stravovanie a vela pohybu:-)

bosorecka:

ahojte tak ja pokracujem.. 73kg od aprila.. takze ide to pomalicky dole povodna váha je 80kg citim sa super akurat sa chystam behat..