komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

enkeli

nikki.7 klobúk dole, úžasná téma. ja sa snažím schudnúť prakticky už od puberty ale nemám pevnú vôľu.ako som tu čítala príspevky mnohých ľudí tak ma to úplne naštartovalo novou energiou. som rada že konečne je aj nejaká optimistická diskusia a nie len ako schudnúť keď budem piť iba vodu a behávať a podobne... rada čítam vaše úspechy.držím palce aj ostatným a dúfam že sa čoskoro aj ja budem môcť pochváliť :)

nikki.7

ahojte...

Na začiatku mojho boja bola váha 79,9 kg a teraz mám 66,4 kg.

Som hrdá na seba,že som to vzdržala a snažím si to aj udržat,ale ešte by som chcela aspon nejaké 2 - 3 kilečká dat dolu.

Jasa

Ahojte, moja vaha bola 73 kg a teraz mam 66kg, je to iba 7 kg ale citim sa ovela lepsie.66 kg nie je moc ciel chcela by som mat tak 60 kg a bolo by to super, ale si myslim, ze nie je tak takze schudnut ako si tu vahu potom udrzat:(

barbie12

Ahojte :) ja som schudla 10 kg len tým že som obmedzila stravu, veľa pila a nepapala sladké. Ešte by som rada zhodila takých 10-15 kg, len takto to už nefunguje, kto vie nech poradí. Kontaktujte ma emailom, keďže vidím tu veľa reakcíí ako ste schudli. Napíšte na arturka1@zoznam.sk
Ďakujem :)

dvocoo

Ahojte ja som schudol za 7 tyzdnov 10kg a to bez nejakej extra namahy.Samozrejme som vodic kamionu nemal som ziadny pohyb a jedol som vsetko tak kilecka isli hore samozrejme vyskocil mi tlak cholesterol a pecenovky vsak co si budeme nahovarat kazdy si rad da dal nejaky ten poharik flasku alkoholu a dobre sa napapa alebo napapal.No rozhodol som sa ze zmenim svoje stravovacie navyky.Obmedzil som udeniny parky klobasky salamy tlacenka vobec nekonzumujem!!!!!!!! a vsetko maso bravcove hovadzie vobec nekonzumujem!!!!!! tvrde syry chleba pecivo.Maso konzumujem 2 krat maximalne 3 krat do tyzdna a to maximalne 150gramov aj to len Kuracie rybacie alebo kralik samozrejme nic vyprazane len varene a priloha ktomu je zelenina ovocie ziadna ryza alebo zemiaky ani cestoviny.Obmedzil som sol a prisun alkoholu .Presiel som na stravu ktora pozostava hlavne zo zeleniny ovocia nizkotucnych jogurtou nizkotucneho tvarohu ovsenych vlociek odtucnenej kuracej sunky maso len varene hydina ryba kralik ryza len zo zeleninou alebo ovocim cestovina len za hrst tiez len zo zeleninou a ovocim nejake tie oriesky maximalne 10kus denne vajicka 3 za tyzden aj to len varene nie prazenica vela vela cistej vody 2 az 3 l denne ziadna ochutena alebo sitena a prisun vitaminu C!!!!!!a samozrejme trocha pohybu!!!!!!Moj den vyzera asi takto ked som doma rano si idem na 40 minut zabehat hodinu po behani pridu na rad ranajky potom medzy ranajkamy a obedom 4 hodiny pitny rezim samozrejme nejake to jablko alebo mrkva neuskodi a tak isto medzy obedom a vecerou 4 hodiny pitny rezim a tiez nejaka ta zelenina alebo ovocie.vecera maximalne do 17 vecer potom uz len pitny rezim a dobra vec je pit zeleny alebo biely alebo sipkovy caj neochuteny.Nezabudat na prisun vitaminu C podla mna dobra vec.Ked som v robote stravu dodrzujem len pohyb mam obmedzeny podla toho kde sa mi podary zastavit ale snazim sa aspon ked robim nejaku tu prestavku si urobit aspon 80 drepov na rozprudenie krvy.Zdravu a pestru stravu bohatu na vitaminy nepovazujem za dietu asi je to to spravne stravovanie a naozaj tie kilecka idu dole.Dufam ze mi to vydrzi a ze sa aj nadalej budem tesit stoho ked dam len 1 kilo za mesiac dole.Pred 7 tyzdnami som mal 101kg pri vyske 176 teraz mam 91kg este ma caka zhodit 15 kg tak idem dotoho. Aj vam ostatnym vela stastia pri znizovani hmotnosti.

lalalalaaaa

ja som mala 107 kg a teraz mam 77, takze ano, schudla som, len ja to bohuzial na sebe nevidim, stale si pripadam tucna a skareda, oblecenie co som predtym nosila tak jasne ze to zo mna padne, ale aj tak, pri pohlade do zrkadla ma vzdy chyti uzkost a nechutenstvo voci sebe

samantha245

Minuly rok sa mi podarilo schudnut a doteraz si drzim vahu :) mam 168 cm a vazila som 64kg, teraz mam 54kg. som velmi spokojna :))) jedla som vsetko, ale denne som nepresiahla energ.hodnotu 5500 kJ. Takze ak som si dopriala velmi kaloricky obedik vecer som si dala nieco lahke. Jedla som 5x do dna, mensie porcie, nikdy som nebola hladna a jedla som vsetko aj zakusky, bravcove, proste musela som sa zmestit do 5500 kJ. Velmi mi pomohla stranka www.kaloricketabulky.cz kde som si striehla co jem. teraz som so svojou postavou maximalne spokojna. moja velkost sa zmensila z XL na S/M. momentalne nechcem uz ani schudnut, ani pribrat, takze jem denne do nejakych 7000kJ. je to chudnutie bez hladu a bez jojo efektu. zaludok sa postupne vyrovnal s mensimi porciami a nemucila som telo s nejakymi drastickymi dietami ani prehnanym cvicenim. Dufam, ze som inspirovala :))) vela stastia k ceste za vytuzenou postavou :)))