kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
Ja to nechápem....schudla som...ale len nejak 2 - 3 kilá...ale nohavice sú mi čoraz obtiahnutejšie...a pritom cvičím každý deň...a je to aj celkom vidieť na mne...
prosim aj ja chcem velmi pekne dakujem.
:0))))))))))))))))))))
akinku@azet.sk
Bashul- Prosim posles mi tu tvoju dietku? :) Bola by som ti za to neskutocne vdacna. :) Aj ja potrebujem schudnut. Co najviac ak by sa dalo.
bashul ako citala som o tvojom detoxe,nebolo to podla knihy od pani MACINGOVEJ?Pocula som o tom,ze sa vycisti krv,aj cievy,usadeniny z klbov.
Ahojte...zatiaľ som spokojná,za mesiac 15 kíl dolu,špeciálna detoxikačná kúra.Síce som papala zeleninku a jedlá podľa knihy,ale v neobmedzenom množstve.Naviac zlepšila sa mi kvalita vlasov,pleti,zmizli ekzémy a potravinové alergie...teraz mám 2mesiace pauzu a za pár týždňov idem ešte raz, teraz už na svoju vysnívanú váhu...
A som na seba hrdá...a ešte ako:)
no,ja som hrá,za každé kilečko,čo som schudla,síce je tomu ešte len 4 kg,ale aj tak mam radosť.
ja som schudla 13 kil za 2 mesiace...a žiadna drasticka dieta, alebo "nejedenie" ,, ale pohyb na korčuliach :)
ja som mala pred rokom 76,teraz mam 64,,,a 164 cm
Neviem ci som na to hrda,,skor nespokojna,,pretoze by som chcela este 9 kil,,okolie mi hovori ze by som mala byt hrda co som dokazala ,ale,,ja som tak na 30 percent,,,....
v kazdom pripade je to 12 kil dole,asi by som mala byt hrda???!