Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

syfilis

cau podlaha. tak tomu nerozumiem ani ja. mne tiez nejak extra neklesali hodnoty ale potom sa to s tym klesanim rozbehlo. co ti hovori doktor. kolko krat si bola uz na prelieceni?

syfilis

1xy1- ahojahoj. aj mna to mrzi ale vazne treba to ustat. tie zaciatky su priserne. preto cakas na dalsie testy pretoze pri predoperacnom to boli len tzv. rychlotesty na syfilis. mne to takto zistilipri darovani krvy a potom taktiez brali odbery ktore sa posielaju do Kosic a tam presne vsetko stanovia. stale sa utvrdzujem v tom ze tie hodnoty hovoria kazdemu inak. mne povedali ze mam hodnotu 1280 a bol som uz v tretom stadiu. tak to vazne nechapem. uvidis ako to vsetko dopadne a ako aj manzel. ja som to mal uz tiez velmi dlho a manzelka bola zdrava- vraj preto lebo ma silny imunitny system. drzim palce. a hlavne sa snaz neumarat. je lepsie to zistit skor ako za 5 minut dvanast.ja som to zistil za 10 minut dvanast

1xy1

Elizabeth191-zistili mi to na predoperačnom vyšetrení.Neviem prečo lekárka čaká na druhý výsledok, to čakanie ma zabíja. Manžel o tom vie, ako som sa to dozvedela povedala som mu to.Neviem či každý čakal na dvojo výsledkov, na potvrdenie prvého. Už si nahováram, že je to vlastne jedno, že budú asi také zlé....... Ďakujem za odpovedi je to velká pomoc.

gfbgbfgb

Ahoj podlaha, ako je mozne ze ti liecba nezabera?ako casto chodis na testy?ked si pozizivna si infekcna?viem mam vela otazok ale este som ohladne tejto choroby takyto pribeh nepocula.drzim ti palce.

podlaha

Ja som už 11rokov pozitívna a mojím zbožným želaním je aby sa moje vysledky stali negatívnymiZa ten čas som porodila jedno dievčatko -krásné a hlavne zdravé.Druhé sa nám nedarí pretože pri preliečený v skorom štádiu tehotenstva pri tom množstve antibiotík ktoré mi pichajú potratím.Je to zákerná choroba a nielen ja ale myslím mnohý sa pred doktormi za nu hanbia.Ja som ju dostala pri jednom nechránenom pohlavnom styku a s dostupom času som si uvedomila že ten chalan za to ale vôbec nestál.Keby,keby,keby...............ž

Elizabeth191

Ahojce, ako ti to vlastne zistili?
Klasicky sa testy na tieto choroby nerobia.Je mozne ze manzel nebude mat nic vie o tom uz vlastne? a preco cakate na dalse vysledky ked jedny uz mas? Informuj nas ak by si potrebovala poradit, pomoct tak mi kludne napis.Viem co prezivas a modlim sa za to aby vsetko dobre dopadlo.

1xy1

Ďakujem Elizabeth 191, hodnoty som mala iba tú 320 zatiaľ, manžel pôjde na vyšetrenie.Modlím sa aby on nic nemal. Bola to moja chyba spred niekoľkých rokov....strašne trpím, chvejem sa, nesústredím, som na tom psychicky veľmi zle, už si namýšlam všetko že ma bolí a musím čakat ešte tri týždne.Lekárka mi povedala, že pôjdem na 20 dní, ale až príde výsledok, ktorý potvrdí ten čo bol prvý.Ďakujem že sem píšete.

Elizabeth191

Ahoj 1XY1 je mi to velmi luto ze k nam patris:-( mas nejake zvlastne hodnoty ja som mala 5000 aspon z toho co mi povedali a to som to mala rok.Je mi luto aj to ze s manzelom to teraz vyzera zle.Nemozes mu to brat za zle sme ludia zlakne sa, zaboli ho to.. Mal by ist aj on automaticky lekarke ved mozno je to prave on kto je za to vsetko zodpovedny.Teraz ked sa ti to potvrdi, pridu vysledky z Kosic tak pojdes do nemocnice.Neviem presne na kolko ja som bola 11 dni a dostavala som denne 2 krat penicilin do svalu.Pojdes na rozne vysetrenia, ocny, usny, krcny, na rengen a psycholog.Po vylieceni budes chodit na kontroly.

1xy1

Prečítala som celé fórum, dakujem že ste ho založili.Včera mi povedali tuto diagnozu,som zufalá,nervozna, trasiem sa , ale to vy všetci viete. Za tri týzdne sa to potvrdí. Horšie je že to bude z dlhšieho obdobia, žiadne príznaky nič nebolo. Hodnota je 320,ale asi pravdepodobne ako som tu čítala sú hodnotami výsledky z Košíc.... Čo si veľmi vyčítam ale nejde to vrátiť späť je manžel, myslím že to neustojíme.Prišlo to teraz ked uz bolo dobre, neviem čo s tým.Viete mi povedat co bude následovat?

syfilis

cau miticka. neviem ti na toto odpovedat. myslim si ze ked ti odobrali krv a nemas vysoke hodnoty v krvy tak ti urcite uz nebudu brat likvor. mne ho brali lebo som mal vysoke hodnoty v krvy. zistili ze to mam aj v likvore no a potom po prelieceni chceli vediet ci mi to tam zostalo alebo nie. tak ho brali este raz.ale po dalsich 2 tyzdnoch mi brali uz len krv. likvor uz nie lebo krvne testy boli dobre