Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

monNR

Ahojte, ja by som chcela isť na operaciu ak by bola niektora ochotná poslať fotky mrazova.monika@azet.sk
potrebovala by som poradiť dobrého doktora v Nitre alebo Bratislave a tiež som sa chcela spítať, teraz ked je takto teplo sa už tieto operacie nerobia? Zase až na jesen?
Dakujem pekne

Nela41

dievčatá ak by bola niektorá taká milá a poslala fotky na mail nela41@centrum.sk prosím. Rozmýšľam tiež o operácii, ale ja som tiež len študentka a bojím sa ako dievča predomnou že by to mohlo potom znemožniť kojenie. Ja mám taký hnusný tvar pŕs rada by som s tým niečo spravila lebo sú veľké ale bez podprsenky škaredé veľmi :(

pipko41

Ahojte dievčata, ja dlho rozmýšľam čí ísť alebo neísť na zmenšenie prsníkov.

Mám 25 rokov, nemám deti, tie plánujem tak o 5 - 6 rokov.

Moja veľkosť je 75F. Veľmi by som chcela mať malé prsia bola som aj na konzultáciách. Idem ešte 19.6.2012 do Nitry k doktorovi Mládekovi.

Chcem sa spýtať či neviete nieco o doktoroch Hedera, Bakoš a Mládek?

Najviac sa však bojím, že nebudem môcť kojiť, a že sa to odrazí potom na tom dieťati nejako.Keby som však išla na operáciu až po dieťati, moje prsia by boli enormne veľké tažké. Tak neviem ci mám počkať alebo ísť túto jeseň.

Ja som viac menej rozhodnutá tú operáciu podstúpiť, len stále mám tam taký blok to dieťa.

Čo mi poradíte? Ďakujem za odpoveď.

pipko41

Moja veľkosť je 75F. Veľmi by som chcela mať malé prsia bola som aj na konzultáciách. Idem ešte 19.6.2012 do Nitry k doktorovi Mládekovi.

Najviac sa však bojím, že nebudem môcť kojiť, a že sa to odrazí potom na tom dieťati nejako.Keby som však išla na operáciu až po dieťati, moje prsia by boli enormne veľké tažké. Tak neviem ci mám počkať alebo ísť túto jeseň.

Ja som viac menej rozhodnutá tú operáciu podstúpiť, len stále mám tam taký blok to dieťa.

pipko41

Sofa111

Kočky, ktorým nedal ortopéd odporúčanie. Skúšajte si hľadať ortopéda alebo neurológa po známostiach, alebo nejakého ústretového, lebo všetko závisí len na ňom. Ja som začala chodiť k neurologičke v TN a bola to trubka, tak som po známosti šla do PP, lebo inak by som sa nedostala ani na rezonanciu.
Tak možno skúste obehať viacerých v okolí,, to bude určite lacnejšie :)

Sofa111

Ahojte kočky. Prepáčte, zas som tu kvôli pracovnej zaneprázdnenosti dlho nebola :) Keďže tu už budem chodievať pomenej, tak ak by ste čokoľvek potrebovali, píšte mi na zuzana.kostolaniova@gmail.com, tam som pravidelne. Čo sa týka fotiek, tak vám pošlem na maily.
Inak hoja sa veľmi pekne, kúpila som si krém Contractubex a silikónové pláítky a som veľmi spokojná. Tie plátky sú drahé - 50 EUR v lekárni, ale keď som dala toľko do operácie, tak toto je už fakt maličkosť pre pekné malé jazvy.
Bibi:Ja mám tiež hrčky a minulý týždeň dosť boleli, ale už to prešlo a začína to odpúchať.
Inak včera som strávila dve hodiny v Tescu, skúšala som plavky a podprsenky a už má splnený sen - kúpila som si krásne biele akoby háčkované šnuročkové plavky :)))
Kočky, čo ste dlhšie po operácii, chcem sa vás opýtať či sa vám časom prsia ešte trochu zmenšili?
Lebo zistila som, že D-čka sú mi malé, tak som z toho bola aj trošku smutná, lebo som chcela C-čka, ale doktor mi vravel, že už viac uberať nechcel hlavne kvôli tomu, že ešte nemám deti a že po deťoch by sa ešte mohli "zničiť"tak aby prípadne mal z čoho uberať.
Ale výzorovo sú úžasné, aj k mojej postave sa hodia, takže som si povedala, že je mi to jedno, aj keby som ostala na terajšej 75DD, konečne môžem svoj výstrih hrdo ukazovať a každá mi bude závidieť :))) A hlavne podprsenky mi nádherne sedia, nič nemusím naprávať, vojdem sa do tričiek, do blúzok a nebolí ma chrbát.
Takže vám držím všetkým palce, užívajte si krásne leto a konečne môžeme behať aj naostro :D :D

bibi

sisaaaa - ja som sa takému niečomu vyhla, ale jazvičky sú ešte stále citlivé, natieram si ich každý deň, doktor mi odporučil krém od biodermy- cicabio, a začínaju sa mi robiť také malinké hrčky na spodnej strane šitia, ale to je asi normálne, myslím si že to ešte chce neaký ten čas kým to bude uplne ok, ale aj tak to stálo za to, držkaj sa

sisaaaaa

BIBI NO HOJI SA TO CELKOM DOBRE LEN MI TO TOROSKU HNISA :( V STREDU IDEM NA KONTROLU TAK UVIDIM CO MI POVEDIA UZ SOM SI TO ZACALA OSETROVAT SAMA DOTERAZ SOM TO MALA POLEPENE.FOTECKY ZATIAL NEMAM SOM SI TO RADCEJ ANI NEFOTILA CAKAM KYM SA MI TO ZAHOJI.ALE PRSIA MAM FAKT PEKNE SOM VELMI VELMI SPOKOJNA :)