Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
vierka57
Ahoj vierka, ja mam 21r a mala som velkost prsnikov D, teraz 28.5.2012 som bola na mastopexii je to modelacia a uprava prs.. chcela som zmenseni ale nakolko som nemala este deti a hrozilo, ze po operacii by som nemohla kojit som sa dohodla na konzultacii s plastickym chirurgom iba na uprave - podvihnutý prsnikov.. teraz lezim druhy den doma, takze neviem este ani ako prsia vyzeraju... ak mas problem ze ti prsia vysia daj si urcite spravit tuto mastopexiu... nedavaj si zmensovat ak si este nemala deti lebo nebudes potom moct kojit. Inak som si vsetko hradila sama... pri cakani na schvalenie z poistovne by ma nato aj presla chut...
vierka57 - ahoj ja som tiez nad tym dlho rozmyslala a nevedela som sa k tomu odhodlat ale proste som dospela k nazoru, ze teraz chcem byt pekna nie ked budem mat 40 no nie? :)
lepsie sa teraz hoja rany a koza je elastickejsia ako potom ked uz bude ta koza vytahana po detoch a tak. aspon moj nazor :)
A chcem ist radsej do sukromnych klinik kde su osvedceny doktory aby som ich mala pekne.A idem si to zaplatit sama, pomoze mi aj priatel.
No ak chces ist skusit cez poistovnu tak si najprv zisti podmienky u tej VŠZP potom chod k ortopedovi ale ze vraj musis byt unho vedena aspon rok a musis chodit na rehabilitacie. a tiez teda by si mala ist k neurologovi. ale je to na dlhe lakte ako som uz pisala.
Ahojte...ja rozmyšlam nad touto operaciou uz asi dva roky...mám 20, ale neskutočne mi prekážajú veľkosť podprsenky mám 85F...neviem, kde si mám začať niečo také vybavovať, som študentka takže dúfam, že mi zákrok preplatí poisťovňa...len neviem ktorá, momentalne som v VšZP. viem, že v minulosti tieto zákroky preplácala, ale len od určitej hmotnosti... veľmi rada by som chcela vedieť, kde ste boli vy na operácii. či vám to poisťovňa preplatila, a všetko okolo toho...najviac by som asi potrebovala povzbudiť, poradiť na aké vyšetrenia mám ísť. neviem kde mám začať.
Bibi - ahoj dakujem ze si odpisala. no ja viem isto ze by som sa trapila, bo by sa mi prsia este viac zvacsili a neviem ci by som to zvladla. A u koho si bola ak sa smiem spytat?
MoNR - no ja som pisala do dôvery a tam mi ospidali ze: Korekcne operacie prsnika sa nehradia zo zdravotneho poistenia. Avsak v urcitych pripadoch zdravotna poistovna Dovera taketo operacie hradi, ked sa jedna o trvale tazkosti pacientky ci ohrozenie jej zdravia. Zdravotna poistovna preplaca korekcnu operaciu, pokial je indikovana lekarom zo zdravotnych dovodov. Ziadost sa musi podat na schvalenie aj s lekarskym potvrdenim (RTG vysledom resp. CT vysetrenim chrbtice s vyjadrenim ortopeda). Uvedena ziadost musi byt podana vopred (zakon 577/2004 zb. § 42 ods.5).
Ale mne hned doktor povedal ze to by mi nepreplatili - ked sa na moje pozrel :)
Tak neviem ako skusit mozes ale ze vraj je to na dlhe lakte.
pipko41- no ja som bola vo Vszp asi pred dvoma rokmi a oni mi ju zamietli, posudkový doktor ma prinútil vyzliecť sa v jeho kancelárii a aj napriek odporúcaniam ortopéda a neurológa povedal že neni dovod na operáciu. Od tohoto roku som v Unione a oni mi povedali že by to nebol problém len musím mať papier od jedného doktora preco odporúča operáciu a poistovna bude komunikovať len s ním. Chcela by som to vyskúšať možno sa to podarí.
pipko41 - ahoj, ja som absolvovala operáciu pred troma mesiacmi, odporúčam, ja síce detičky už mám, ale aj tak som nekojila ani jedno, pretože prsia sa mi v tehotenstve zvetšili natolko že som mala prsník väčší ako hlavička dieťatka, takže prvé dni som sa velmi trápila a potom mi aj doktorka povedala aby sme to nechali a aby som sa netrápila, ja som rada a aj banujem že som nešla skôr, netreba sa ničoho obávať, dúfam že som ti aspoň trochu pomohla.
MonNR ja som bola na konzultacii v NR u Bakoša a on mi povedal ze poistovna uz velmi taketo zakroky nepreplaca iba ak to fakt ohrozuje zdravie, cize ich musis mat asi po kolena. Musis chodit k ortopedovi a na rehabilitacie. Oni takyto zakrok povazuju len za esteticky zakrok cize ho nemusia preplatit iba ak teda fakt ze ti ohrozuje zdravie.
Nela41 no ja chcem veľmi to zmenšenie. A neviem ked mas 19 rokov nepockas? ked budes mat babatka tak mozno sa to nejako upraviii.
Ano ja mám 32 a dve deti tak preto nad tým uvažujem. Mám 80F a poisťovna mi prislúbila preplatenie.Len by som potrebovala dobrého plast.chirurga, poradte dakujem
Nie nemám dieťa ja som ešte mladá, mám 19 rokov...
Keď som mala asi 13 veľmi som schudla a odniesli si to moje prsia :( Ja nechcem ani tak zmenšenie ako modeláciu.
Nela 41 a MonNR ahojte baby, kolko mate rokov? tiez este nemaate deti?