Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

dengra

Pipko:
ahoj. Ja som si ich videla kazdy den, nevedela som sa vynadivat. Ked som mala stehy,tak som to mala pekne ako po zasiti. Len v tej krizovatke je to komplikovanejsie. Aj doktor je spokojny ako sa to hoji. Okolo bradaviek ani nebude nic vidiet,tam to mam krasne. A ty aku mast budes pouzivat? Mne kazal obycajny detsky olejcek,al. olivovy olej. Ale ja budem pouzivat arnikovu al. nechtikovu mast.

pipko41

dengra:

Ahoj no ja som mala tak E- F a teraz mam zatial C - D ale to este odpuchne tak to bude asik C.

Ja idem na kontrolu na bud. tyzden tak uvidim co mi povie. ci si to tiez uz budem mastit alebo nie.

Chcem sa spytat ci si si aj videla tie jazvy este ked si tam mala tie stehy. ako vyzerali boli skarede?

dengra

Pipko41:
ahoj. Ja som dnes bola na kontrole,vybral mi stehy,ale od bradavky dole este nie. Zacnem si to uz pomaly mastit. Mam 2 deti. Predtym som mala 75-F,G a teraz mam take C. A ty si mala aku velkost? A teraz?

pipko41

dengra:

Ahoj no ja mam vstrebatelne stehy a mam to prelepene takze neviem ze ci tam este su alebo nie :)

Ale na jednej naplasti vidiet ze mi trosku niecoho vytieklo ale uz davno lebo je to zasusene uz.

Ja som tiez dnes presne 14 dni po.

A ja nemam dole ten rez v podprsnikovej ryhe iba okolo bradavky a dole ten kolmy.

A aku mas teraz velkost a aku si mala? A mas uz aj deti?

dengra

Pipko41:
A stehy ešte máš? Ja som po operácii presne 14 dní a zajtra by my mal vybrať stehy. Ja som tiež nemala nejaké strašné bolestí, iba dva dni ale dalo sa to vydržať a tie dreny keď mi vyberal mňa to dosť bolelo. Rany mi teraz trošku aj niekde na jednom mieste hnisajú a pod prsiami to mám červené, dúfam že sa to už nebude zhoršovať.

pipko41

Carla30

Ahoj no ja taham treti tyzden a este som si dala aj stvrty aby som sa moc nesilila ale na pracu by som sa citila uz tak po 3 tyzdnoch.

Ja som po operacii nemala ziadne bolesti, mne davali lieky ale nie je to ziadna strasna bolest. Mna len tahaju tie stehy ale neboli to len je to taky zly pocit.

Ja som mala dren. hadicky tak ze na 3. den mi ich dali dole. A to mi vytiahli pri nadychnuti a velmi rychlo ani som to nepostrehla len som citila take štipnutie ako keby.

carla30

ahojte. Operacia ma caka o 10 dni, dievcata, ako dlho ste boli PN? A co bolesti po operacii, dalo sa to vydrzat? Mam vysoky prah bolesti, bojim sa aj drenaze.. Ako dlho ste mali drenazne hadicky? Ja viem, blbe otazky, mam sa tesit na vysledok :)

dengra

Ahoj... bola som u primára Košťála. Išla som ako samoplatca,ale ešte som nič neplatila. To až na poslednej kontrole myslím. ja som z Bánoviec.