Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

loli

traude- pozri si moje vsetky prispevky tam som o tomto zakroku napisala a mozem Ti odporucit nejakeho dobreho doktora v BA ak by si chcela.

traude

Zdravím všetky dámy ktoré si dali zmenšiť prsia. Chcela by som sa informovať či máte skúsenosti v Bratislave s týmto zákrokom. Ktorého plastického chirurga by ste mi odporučili. Zákrok je pre mňa nevyhnutný zo zdravotného hľadiska. Ale sa veľmi bojím. Je to hradené poisťovňou. Alebo je to považované za nadštandard a hradí si to pacient sám. Budem vám veľmi povďačná keď zareagujete na moje veľké obavy. Ďakujem.

filipka

Aj ja potrebujem zmensenie, som rozhodnuta, mam bolesti, uz mam prachy na to, len sa neviem odhodlat..posli aj mne fotku, nech sa inspirujem! filipi@pobox.sk

elisa09

loli ved Ty ich mas ako silikony, sakra tie su nadherne, musim povedat dobra pracicka. aj ja cem takeeeeeee:-))) no ja mam trosku inaksie:-)

elisa09

loli no posli mi ich prosim na elisa09@centrum.sk som zvedava ake ich mas.
Pocula som o tom doktorovi, vraj je dobrý, si spokojna?

loli

tie jazvy su uplne bleducke, mne ich uz ani nevidno a citlivost tak u kazdej zeny je to ine, každa reaguje uplne inak , no ja za seba poviem , citim ich ale nie tak ako pred opkou, co mi neprekaza, hlavne, ze nemam zataz na chrbat a mam vysnivane prsia

loli

ivet- kvoli tomu, ze sa pytas na najlepsieho doktora a Ty by si chcela ist na opku a kam? no aj ja som od Partizanskeho, ale uz 9 rokov zijem v BA