Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
figurka- tak tých 700eur mas dost malu sumu:-)
to tu v BA pokial nejdes na poistovnu tak cca 45tisic, ciže okolo 1500eur.
no ja som videla aj prsicka operovane na poistovnu a aj za plnu platbu a ziadny rozdiel, presne ten istý stýl,no baby fakt ak mate velke prsia, treba ist an poistovnu, mate na to narok!!!
bea133- tak ja som bola v nemocnici cca 5dni , no dostala som horucku, tak ma moc nechceli pustit domov...
tie redony mi vybrali po 3 dnoch a doma som bola asi mesiac, chcela som nech sa mi to poriadne zahoji, ale na prsiach som spala asi až po pol roku, dost to bolelo, tak som radsej nepokusala osud.
inak niekedy sa stane, ze pridete k ortopedovi a sam Vam navrhne operaciu na poistovnu, bez toho , aby ste sa vy ohlasili...
no zalezi, ci je ochotný..
bea133 diky za info
figurka: dakujem.
ten spanok na chrbte bude aj pre mna utrpenie chi aj ja sa neviem dockat toho zmensenia tiez tie ramena je to des... ja som zase sirsej postavy za to este chudnem aby som bola primerana a aby mi tie prsia potom neovysli...tak radsej teraz redukovat tu hmotnost ako po zakroku... normalne zavidim baby ze to uz mate za sebou a ze ste stastne a istotne aj to sebavedomie vam stuplo :-) drzim palce aby sa hojilo pekne a aby ste nemali komplikacie ...
ja som utlej postavy a uzka v pleciach. mala som od puberty problem kupit si bluzku alebo sako. a po dvoch detoch sa to este zhorsilo. mala som ich zvesene a dalo vela namahy ich udrzat tam, kde som chcela. no a saty na ramienka to v mojom satniku bol neznamy pojem. nemozem povedat, ze som ich mala obrovske. ale v porovnani s mojou postavou boli neprirodzene.
a teraz som stastna a nemozem sa dockat leta. su naozaj pekne. zdvihla mi ich, odstranila prebytocnu kozuaubrala.ja
som to nechala na nu. a podarilo sa. uz nikdy zarezane ramienka v ramenach!
- cesta aj druhy den po operacii bola OK. len ma este doteraz boli chrbat, lebo spim na chrbte, co mi je proti srsti. ale vydrzim.
aj ja tak byvam tych 70 km od ke ta cesta nebola pre teba utrpenie? o kolko si si davala zmensit?? a co prve dojmy ked si ich videla>?
ivet2301 - od praktickeho lekara som si vypytala odporucanie pre ortopeda, a ortopedicka (velmi zlata pani) ma vysetrila a vlastne prva mi to navrhla ( nemusela som jej hovorit, aj ked som povodne chcela). este ma poslala na rontgen. predtym ma neliecila, ale teraz uz mam bolesti chrbtice.
nie som z KE. asi 70 km.
v pondelok na robila od 9.30 do 12.00 a lezala som tam do utorka. v utork doobeda ma vyzdvihol manzel, vybrada mi dreny /hadicky, ktore odsavali prebytocnu krv z prsvikov/, prelepila a sla som domov. do konca tyzdna som bola doma. dala mi este recepty na antibiotika a lieky od bolesta a proti opuchom a v lekarni som si ich cele zaplatila, kedze som samoplatca./ cca 17 eur./