Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
no neviem ci nova, ale pred tromi tyzdnami som bola na korekciu a mierne zmensenie.
uz som tu nieco popisala, ale ked mas otazky, pytaj sa.
Ahojte! niekto nový po operácii?
pokecame?
No mne treba zmensit,aj nadvihnut/F/,nikdy som tam toho nemala malo,no po troch detoch.....je toho dost.A chrbtica trpi,ramena tiez a o migrenach pomlcim.
Ty mas deti?
miska17 diky budem rada.
mne myslim ze netreba ani tak zmensovat-mam D- ale skor nadvihnut. a tebe?
ahojte,Loli prosim ta posles mi to foto na moj email:bibus888@azet.sk ,vopred dakujem.
Perla aj ja som zhanala info,ako to chodi v BB,zatial co viem tak aj v Roosveltke aj v Novamede .Akurat cakam ,ma mi jedna znama zistit kontakt na jednu zienku,ktoru operovali v BB,tak ked budem vediet viac,napisem sem ak chces.
joj prestante to tu uz riesit a natahovat sa. uz sa to vysvetlilo, tak netreba okolo toho tolko mentorovat.
baby nema niekto skusenost so zmensovanim v okoli BB? neviete cca cenovo kolko to stoji v sukromnych klinikach?
diky
ja sa nezapajam do debaty , pokial som si neni na 100% ista , ze je to tak.
Ako si sa pustila do Loli, ked Ti povedala ako to chodi a vidis, sama si nemala overene info, tak nechapem, naco sa do toho pleties, ked si ani nepodstupila operaciu ...
a pokial ja viem, uz dlhe roky sa neplati, pokial mas problemy s velkostou.A doktori su neni slepi a neodsuhlasia len tak operaciu, takze nik to nezneuziva pokial mu to nerobi problemy.