Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
a ako dlho si lezala v nemocnici? ty si priamo z KE?
zajtra idem na druhy prevaz. no uz som ich videla v piatrok, ked mi dala dole. su uz teraz super, aj ked mam este sem-tam modriny. v pondelok idem vyberat stehy. citim sa super. uz som od vcera v praci.p.doktorka je uzasna zena. velmi mila a citliva aj sestricku ma zlatu. aj oni sa vytesovali ake su moje prsia teraz peknucke...
ale tam su iny lekári nie od nej...
a este nemohla by si mi tu hodit link na nu? ja akosi neviem tie fotografie najst
ivusik a si spokojna s nou? pekne spravila?
figurka: Mudr. Hudakova ma aj nejake foto na nete. daj si vyhladat nemocnicu a tam to najdes.
figurka: za 700 eur. som bola pred tyzdnom vo fakultnej nemocnici L.Pastera na Rastislavovej ul. v KE. na oddeleni plasticko-rekonstrukcnej chirurgie u Mudr. Jarmily Hudakovej. V cene je zaratane: konzultacie, zakrok v plnej anesteze, dva prevazy a specialny korzet. predoperacne vysetrene na internom som absolvovala na svoje naklady./da sa predop. urobit aj gratis, ak mas ochotnu svoju obvodacku/.
Bea133 možem sa ta spýtat to si prišla ortopedovi, povedala si čo je vo veci a dal ti papier? či si chodila pravidelne ortopedovi? a kam ideš na opku? dik