Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
loli: no, vies aj mne sa to na dnesne pomery zdalo tych 700 eur. nejak malo. az som zacala mat pochybnosti o kvalite. ale kedze to bolo vo fakultnej nemocnici, tak som sa im zverila a urobila som dobre. toto som si po informacii preverovala aj inde a nikde som nenasla lepsiu cenu. aj ked cena nebola rozhodujuca a nevyberala som podla nej.
loli: no tak to tam maju zauzivane. nemala som ziadne problemy ani teplotun ani neznesitelne bolesti a bola som uz na druhy den mobilna. redony mi vybrala na druhy den a mala som z obidvoch po 20 centilitrov. a dnes je deviaty den po opke - bola som na prevaz je to celkom super. uz som dokonca od pondelka v praci. mam tam len jednu modrinu. stehy idu vonku v utorok. akurat nemam dvihat nic tazke - telesne setrenie.
no urcite je to individualne u kazdej ine. moje teraz vizeraju ako inplantaty-hi hi.
loli: dakujem Ti za odpoved a este sa chcem spytat, ako si sa dostala na konzultaciu, to si sa objednala u niekoho konkretne, alebo si isla len do ambulancie vramci ordinacnych hodin.
Ak sa nemylim Ty si bola v Ružinove že ? zavidim Ti, ze uz po. Ja by som uz tiez chcela v lete chodit s 70B a nie 70G.Mohla by si mi poslat foto? dakujem.
bea133- ked som bola na konzultacii , tak som mu povedala chcem take Bcka, no a ked ma pred opkou kreslil, tak som mu to este pripomenula a povedal mi budem maximalne spokojna, co aj som, no priznam sa, ze ked som ich po 5dnoch videla, ked ma previazali, nadavala som mu, ze ake malinke, no vsetko to bolo este ubolene, malo to x farieb, ale ono to este opuchne a vysledny efekt sa dostavý až po necelom roku, kedy vsetko sadne tak ako ma. hlavne treba komunikovat, pýtat sa na vsetko, co Vas napadne, ved ide o Vas.
Ja som mala super doktora, este na operacke,predtým , nez ma uspali sa ma pýtal, ci som pripravena a ci sa citim dobre, uplne super a po opke chodil v kuse za mnou, ci nieco nepotrebujem, fakt sa nemozem na nic stažovat