Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
elisa09 absolutne moj umysel nebol hadat sa. neviem odkial to beries.
v minulosti bolo posudzovanie striktnejsie. ze v sucasnosti je taka benevolencia pri preplacani operacie poistovnou, to som netusila.
prekvapuje ma to, lebo na oddeleni, ak sa vyskytne pacient, ktory je vo vaznom stave a naklady na jeho liecbu presahuju poistovnou stanovenu sumu na lozko/den, tak naklusu na odelenie a den po dni kontroluju kazdy liek na kusy podane ampulky, tabletky, kazdy vykon a kontroluju opodstatnenost ich indikacie. a to su pripady, ked pacienti su ohrozeni na zivote. no a na druhej strane plasticku operaciu bez problemov uhradia. samozrejme preplatena redukcia prsnikov je opodstatnena v pripade zdravot. problemov zeny, ale ci sa tieto zdroje nemozu aj zneuzit v pripade, ak dotycna ma LEN esteticky problem a sikovne "filmuje" nejake tazkosti len preto, aby nemusela platit z vlastneho vrecka.... ale ja to tu samozrejme nevyriesim, len nemozem nereagovat, ak vidim tie dva extremy a postoj k nim zo strany poist.
uz som sa ospravedlnila. ci tebe sa este nestalo, ze si sa mylila?
vratim sa k preplacaniu vykonu poistovnou.
minule som tvrdila, ze indikacia je striktne posudzovana zo strany revizneho lekara poistovne. co v minulosti tak aj bolo.
ale na zaklade vasich reakcii som sa informovala vo vseobecnej a v unione, a teda v sucasnosti je naozaj postacujuca pre poistovnu indikacia od odborneho lekra a neskuma dlzku pretrvavania zdravotnych tazkosti pacientky.
takze sa ospravedlnujem za mnou podane zle info o tejto problematike.
loli dík za fotku sú super aj ja chcem takééééééé
Ahojte,nebola som tu par dni a kolko prispevkou sa nazhanalo.Drzim palce vsetkym aj ja planujem takuto opku,chcela by som cim skor,no musim este pockat kvoli inym zdravotnym problemom.Loli mozes aj mne prosim ta poslat foto.Moj email:bibus888@azet.sk.
LOLI: dakujem Ti urcite sa Ti este ozvem a minimalne ta budem otravovat este s otazkami. Ja som z toho celeho este troska vyhukana. Dakujem.
bea133- ja som si to zazila , tak viem ako to chodi, no moja segra bopa na opke len nedavno a nemoze si to vynachvalit, je spokojna a bolesti mala len tesne po opke, ja osobne som mala asi 3dni ,nokazde telo reaguje uplne inak, ja som trebars lezala 3dni na posteli, co som bola slaba, lenze ja som mala 20rokov, ked mi to robili, ale ako hovorim, zalezi ako bude telo reagovat, videla som vela zien a aj pocula a reaguju dobre na to, ked sa preberies z narkozy. tak ja za seba vravim: mala som strasnu zimnicu, ale pod paplon mi davali taku trubicu s teplým vzduchom a infuzie, budes spat celý den tak ani nebudes vediet, ako to prejde.
Ak by si chcela, mohla by som Ti pomoct vybrat lekara a ist za nim s Tebou, poznam ich a rada pomozem, ak mozem.