Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Veronika a ty sa uz liecis na tu sklerozu, alebo to stale nemas iste, ze ju mas? Ja som kdesi citala pribeh nejakej holky a tu diagnostikovali za 1 den, vraj videla dvojmo..

myis

Zajtra idem do Bio Natury tak sa tam na to kuknem, uz nemam ziadne zasoby tak musim nakupit.. Musim aj nejake miso kupit a algy. Mnam miso polievka s algami, uz sa tesim

RNG

opakujem trpezlivo
protokol dr Berksona
400 mcg selenu(selenove kvasnice)

900 miligranov silimarinu(ucinna zlozka z ostropestreca marianskeho=silibum marianum)

600 mg alfa lipoickej kyseliny(univerzalny antioxidant a regenerator inych antioxidantov)

myis

ahoj RNG, som si precitala ten tvoj email, dik, dobre informacie. Ja cistim pecen so specialnou zmesou byliniek, co mi odporucili v Bionature, je to specialna zmes na podporu pecene. Teraz som bola (minuly tyzden) na kontrole mojej pecene a mam to v poriadku. Robili aj sono. Povedz mi o tom protokole viac, prosim. Nemam potuchy, co to je. Veronika, to IgG mam ja aj pri pecenovych testoch a aj na testoch pri syfilise, takze to je len akysi ukazovatel

veronika

niekedy som si mozno myslela co je to igg.. no teraz namam tusaka:-P... takt netusim.. ale tak doktori to vedia.. chvalabohu:-D

RNG

Poskodena pecen potrebuje precistit a regenerovat. Inac bez pomoci doplnkov to trva pridlhu a za ten cas je telo oslabene.
Spominal som na to protokol dr Berksona, staci brat aj polovicne davky, ak nie je poskodenie privelke(vysoke hodnoty roznych ukazovatelov)

veronika

a to antinuklearne protilatky.. to je to igg... vraj... bo mam napisane antinuklearne protilatky (ANA) igg... hmmm