Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

Caute holky, som velmi rada, ze vas mam. Musela som zobrat maminu trosku na vzduch a do restiky, lebo ma prisla pozriet a vraj ju zanedbavam. Ocino zostal doma, lebo bol velmi chory a moj priatel je vo Viedni tak gazdujeme same dve.. Dnes ma hlava az tak neboli, ale zato sa mi toci a akosi sa mi zle dycha. Bomba, ked nie je jedno tak druhe, aby mi nebolo luto..

zufala

Ano myis,dobre ti radia,pokial je to len trosku mozne,oddychni si.Ked uz budu pohyby a ku koncu silnejsie,sem-tam sa zobudis.No a po narodeni toho zazraku ta caka naozaj zaujimave obdobie.Ak mas partnera,ktory sa bude s tebou vecer pri babettku striedat a pomoze ti aj caz den,je to na nazaplatenie.My sme v tom obdobi chceli prave zobrat hypoteku a potrebovali sme koruny aj na ine veci,takze mne nemal kto pomoct.Cele dni a noci som si prezila sama.Muz tahal 16-tky sluzby,bolo to tazke obdobie.Nevyspata,podrazdena a este som mala skoro zapal prsnika,pretoze som mala velmi vela mlieka a denno denne som si ho musela odsavat,39´C horucky,takze som nemohla niekedy kojit a museli sme kupit nahradne umele mlieko.Mame len otca z rodicov,takze naozaj ziadna vyhra ked ti nema kto pomoct.Aspon moja krstna sa zastavila ked sa dalo a navarila mi.Ja mam problemy so spankom uz dlhe roky ale tie prve mesiace boli naozaj tazke.Teraz tiez zle spavam ale je to lepsie.Takze oddychuj.

ooo

no myis to ti verím, že je to perfektný stav byť v robote a byť fest unavená, to ja dobre poznám a tiež som z toho niekedy zúrivá... skús veľa piť a mne niekedy pomôže si na 5 minút zdriemnuťm, aj keď v tej realitke neviem, či to dokážeš zrealizovať. No a doma si proste ľahni, však priateľovi to musí byť jasné, že mu pribudnú povinnosti...

myis

Dik kocky, ja uz pomaly spim na tom zachode. Z toho som slaba, ze mi je spatne od zaludka.. Golda ja som pomaly v osmom tyzdni, cize este jeden mesiac a kusok a mala by som byt z toho von. Ooo kazdemu pride ten spravny cas, my sme to neplanovali, ja som bola zo zaciatku soknuta, ale moj priatel sa velmi tesil a bojoval za to babatko tak po prvotnom soku som prisla k rozumu a nechala si ho..

golda 1

ja ked som bola tehotna tak som len prespavala cele tehotenstvo myis tak to je len dobre spanok je liek na vsetko a ty cakas babo? tak sa neboj aj mi dlho byvalo spatne ale chvala bohu vsetko dobre dopadlo uvidis ked sa ti narodi tak ta az potom bbude boliet hlava stoho placu ale budu to celkom prijemne bolesti

zufala

Myis,kazdy organizmus reaguje inac,byvala som unavena aj ja ale az tak naskor.Hlava ta moze bolievat aj z toho blazniveho pocasia,raz tak inokedy inak.Ale co viem,kamosky mali take stavy ako ty.Ked tak sa opytaj u zenskej,aby si mala istotu.

ooo

Ja som mala pizzu a až teraz som dojedla zvyšok, lebo bola obrovská... Babule vy máte všetky detičky, len ja nič... tak sa tu miestami cítim trochu mimo, ale tak zase môj priateľ má tiež dievčatko a máme sa radi, tak je to super. Golda absolútne súhlasím s tým, čo si napísala.

myis

My sme mali sosovicovu polievku a masko s ryzou. Baby,ked ste boli tehotne, tiez vam bolo divne na zaciatku? Hlavne sa chcem spytat, ci je to normalne, ze som stale unavena a boli ma hlava