Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

Vlamonka

RNG - ozaj to pomaha? Tie mineraly? a stress -B...Mne lekar dal len XANAX a nic ine.... a da sa to kupit aj v lekarni bez receptu?

Vlamonka

ZUFALA ...ja mam presne to iste..minule som bola u lekarky , trvala som na tom , ze nech ma vezme okamzite , lebo tam zomriem tak mi je zle ...meria mi tlak a tlak je 120 na 80..pozerala ako na blazna....je to fakt tazke , ale co uz musime bojovat....

zufala

OOO,vies co je zaujimave u mna?Napriek tomu,ze mam tie navaly a tocaky,vzdy aj ked ma to chyti u lekarky,tak ten moj tlak je idealny 120/80.Potom na mna kukaju,ze co chcem.

ooo

ajoj babenky, vidím, že sa zas rozrastáme, no nie je to super? :-)
oslava bola fajn, ale mohla byť aj lepšia, niektoré veci som nezvládla dobre zorganizovať, tak som na seba napálená a ešte som sa tam aj s frejerom pohádala, tak to bolo dosť blbé, ale mama sa bavila a bola spokojná a ešte nám aj dobrú cenu urobili. Už neviem, ktorá to tu písala, ale ja mám tiež nízky tlak cca 90/60 (aj menej) a vysoký tep, tak to všetci pripisujú tomu tlaku, ževraj to všetko je z toho, no chudáci už nevedia, že čo by mi povedali... Inak aj včera večer sa mi točila hlava, ale som to ignorovala, tak bolo dobre... :-)

zefala

Ahoj myis,tiez mam ten pocit,ze som sa aspon trosku ukludnila.Je to asi tym,ze posledne dni tie moje stavy netrvaju cely den tak intenzivne/i ked dobre sa necitim/,ale ako tak to zvladam Nie vzdy samozrejma ale ten myla pokrok mi dodava silu a radost.V pohode urcite nie som ale pokial sa to da,snazim sa netrapit nad vsetkym.Mozno je to aj liekmi,ze tak nevybuchujem a asi aj tam,ze sa tu clovek moze vyrozpravat a poradit si navzajom.Nikto ho za to neodsudzuje.A co ty ooo,este hajame po oslave?Daj vediet ako bolo.Ak sa ten clanok mixi/snad som si to dobre zapamatala/ tyka tetanie,tak mi ho posli.Dakujem.Mail si mozes pozriet pri mojej prezyvke.

RNG

Pri tej prilezitosti spomeniem aj rastlinu Dong Quai(angelica sinensis), ktora ukludnuje, znizuje tlak, vyrovnava hormonalnu cinnost, je protizapalova a priaznivo vplyva na zenske organy(mierny afrodiziak)

golda 1

baby mne daly na to busenie velmi dobre lieky egilok je to velmi dobre ked mi zacne busit dam si polovicku a za dve minuty to prejde naozaj dalac mi ho doktorka kardiologicka je to fakt dobre

myis

Lenka 99 ja mam to iste s tlakom, mavam ho nizky a pritom mi srdce tlcie ako blazon. Ahoj Zufalka, ako sa mas? Zdas sa mi pokojnejsia.. Pekny vikend