Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Dufam,ze ten zoznam priznakov co si dnes cely den v praci pises,bude mat najmenej dve strany ;-)
Ver mi akonahle pri odchode z neurologie zabuchnes dvere,p.doktor si urcite pomysli HYPOCHONER ;-) Je to tak! A zase, sa vratis do starych kolaji a denno-denne budes mat tocky a triast. Caka Ta prijemny zivot . Ty sama to musis zmenit a zacina to v HLAVE!
a este nieco Zdeno, nauc sa pravopis, je to smutne, kolko chyb mas v tom tvojom odkaze.
zdeno, ty musis byt asi nejaky idiot ked si nepochopil o co tu ide!!! Naco tu vlastne pises?!!! Tu sa praveze ludia pridu postazovat a nie sa osocovat!!! Moj priatel o tom ani nevie, lebo ja sa vzdy snazim hrat, ze mi je fajn, tak chod poucovat niekde inde!! Keby si bol v rovnakej situacii ako su tu ludia, tak by si chapal, ze to nezalezi od nas, vsak kto by sa chcel takto dobrovolne citit?!!! A davaj si velky pozor, aby sa to aj tebe nestalo, aby ta zivot nepostavil do rovnakej situacie, co si myslim, ze aj tak ta postavi, lebo karma je svina moj mily!!!
Golda to je počaším, však je otrasne... Zdenka no vidíš, a ja ani po 4 rokoch nemám riadne stanovenú diagnózu, a ani ma to už nesere :-))))
Zenske, ked citam Vase prispevky mam dost! Nic sa tu nerozobera,len ako Vam je zle a to DENNO_DENNE stale to iste dookola! kazda z Vas ma DENNO_DENNE TOCAKY; TRASIE SA a este neviem co!!! Nic nerobite len sa sledujete kazdu,kazducku minutu od ranna do vecera!!! Fakticky vsetko si namyslate,vsugerujete popritom vsetky vysledky,vysetreni mate ok!!! TAK POTOM KDE JE CHYBA !!! Vy mate nieco z mozgom,ale ineho charakteru,preto sa dajte vypisat na psychiatriu!!! TO neni mozne,aby mlade zenske nemali nic na robote,len tu vypisovat jake tocky,trasenie atd... MAT doma taku zenu tak mi je znej zle , ved to sa ani Vasi priatelia,manzelia nemozu z Vas tesit,ked dojdu domov,ked ich stale taky natiahnuty \"chory\"ksicht caka!!! Spamätajte sa dievcata cim skor tym lepsie! Radsej si chodte zasportovat a nie tu dristy splietat!
Zatial diagnózu nemam stanovenu, v utorok idem na EMG, tak uvidim ,co mi povedia.Podla priznakov mi napisali tetania, ja som prvy poriadny zachvat dostala u krcnej lekarky, odtial ma odviezli na kardiologiu a tam lekarka povedala, ze je to tetania.
caute, ja tiez sedim v robotke a pisem si, ako mi je pre svojho neurologa, vraj si mam pisat, ako sa citim, aby ma mohol lepsie zhodnotit, tak pisem a pisem.. Inak fajn, tu sa ochladilo konecne, uz bolo nekonecne dlho teplo a ja mam rada zimu..
ja tu dnes v robotke len tak relaxujem, nič nerobím, len čakám na víkend, xi :-)))) Peťko dnes bol ráno so mnou a potom mi bol kúpiť digitálny foťáčik, bo som ho veľmi chcela, tak začnem fotiť ako o život... ja mám taký drahý ale nedigitálny a s tým fotím tiež, ale nie ako o život, lebo fotky sú drahé, ale zase ja si hrozne rada zakladám albumy a pozerám... :)
Zdenka a ty už po tom mesiaci máš aj diagnózu stanovenú?