Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

Vlamonka

No baby , to som si teraz dala:-)) Vykreslila som sa tu ako nejaka krcmova....radsej nepokracujem..heh a to ani do krcmi nechodim ,ach jaj ..Za teba myis si dam az pozajtra , nech to neprezeniem...

Vlamonka

Dakujem , uz som si dala:-))) Za teba si dam zajtra...smejeeem...A radsej neriskuj , to mas pravdu..Ja som epilep.zachvat este nemala a ani by som nechcela , poznam to je to tiez riadne svinstvo , mal to dost casto moj sused...a aj nato doplatil , kedze byval sam:-((

myis

Vlamonka, daj si aj za mna moja (uz budes ako nejaky krcmovy ujo, ked si das za kazdu z nas). Ja mam tiez taky pocit, ze je to z chrbtice.. Nabuduci tyzden idem na tu MR

myis

Baby, ja viem, lenze ja sa uz strasne hanbim chodit po tych doktoroch, pravdupovedziac uz sa mi ani nechce, lebo to je aj tak dost stresujuce a cakat stale na vysledky, berie to cas, uz ma v tej nemocnici pomaly asi aj poznaju.. Stale nieco mam. Zufalka, som rada, ze sa ti polepsilo o kusok, je mi velmi luto, ze musis doplacat na neschopnost lekarov. Je to hnusny pocit sa zobudzat s pocitom, co mi dnes zas bude, ci to zvladnem, ako prezijem den. dik babule za povzbudenie

zufala

Jasne ale ty Vlamonka sa nemusis bat,ze by u teba doslo k epilept.zachvatu,vies?Ale keby aj nie,naco budem riskovat.Nic v zlom len ja sa na to tak pozeram.Ak ti to do istej miery pomaha,daj si a mozes aj za mna.Ha,ha.

Vlamonka

Ahoj myis..nech ti urobia rtg.hrbtice , ze ci nemas zaseknuty nerv...Ja som mala a tahalo sa mi to az k srdcovemu svalu , plucam a zaludku..to bol horor,,Lekar mi dal lieky Aflamil..trosku pomohli...ale na moju kamosku TETANIU..zaberaju asi len mineraly...a pivo heh

zufala

No to sa neda zareagovat na nasu myis.Ahoj zlatko,ziadne take,ze ked ma vystre tak ma vystre.Ty tak nesmies ani len trosicku uvazovat!Je to strasne tazke ale nepoddavaj sa tomu.Ja ked som bola bez maleho,tak som od zufalstva niekedy aj chcela,ze nech ma radsaj migne ako trpet takto ale odkedy je on,tak sa nesmiem vzdat.Co by s nim bolo,aky zivot bez mamy,to neexistuje.Takze aj ked som telesne na dne,stale si hovorim,ze to musi raz prejst a hlavne v to dufam.Neboj sa,tiez mi tieto dni nie je do spevu a napada ma vselico ale myslim na drobca,a tak aj ty mysli na babo.Ak ti je fakt strasne a mas strach,tak k tym lekarom chod,nech si myslia co chcu ale budes mat istotu,ze ty a male ste o.k. a toto je len reakcia na pocasie ci iny podnet.Davaj na vas pozor,toto obdobie je najrizikovejsie pre dieta.Som s tebou.

myis

Nie je to nove, niekedy to mavam, hlavne ked si natahujem krk a potom akokeby som si pretiahla nejaky sval a ta bolest ide od chrbta, krku, ja neviem. Minuly rok mi kontrolovali srdce a pred tyzdnom ma pocuval doktor a vsetko ok, tak ja neviem, asi by nieco zistili, nie?